Baden in klassiek Engelse stijl.

Nieuw: baden in engelse stijl.

Badkamermeubilair in engelse stijl.
Badkamermeubilair in engelse stijl.

Ceramique Tegels & Sanitair ook officieel dealer van The Windsor Bathroom Company. Een bijzondere collectie badkamer sanitair, meubelen, kranen en accessoires in de klassieke oud-Engelse stijl. 

Steeds meer mensen grijpen terug naar de klassieke oud-Engelse stijl om hun woning in te richten. Landelijk is Victoriaans onwaarschijnlijk populair. ook op het gebied van badkamer inrichting zet deze trend zich voort. Met typisch Britse, vergulde kranen en baden op poten waant men zich een echte Lord of Madam.
 
Uitgebreid baden is een traditie die reeds stamt uit de tijd van de Romeinen.
In weelderige badhuizen. omringd door gouden baden, marmeren vloeren, zuilen en pilaren lieten de Romeinen zich verwennen. Uiteraard was dit slechts weggelegd voor de welgestelden.

Tegenwoordig kan praktisch eenieder zich de luxe van een badkamer permitteren. En als het even kan, laten wij ons ook omringen door weelde.
 
Wie weelde zegt, zegt Engeland. Geen enkel land straalt met zijn typische, adelijke stijl zoveel charme en weelde uit als Engeland. Vandaar dat de Victoriaanse stijl ook in de badkamer meer en meer wordt toegepast. Baden in Engelse stijl is een ware verwennerij voor uzelf.
 
Onze traditionele badkamer collecties stammen uit het Victoriaanse tijdperk en worden grotendeels met de hand afgewerkt.

Al het Engelse badkamer sanitair,- Meubilair, kranen en accessoires voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen en garanderen een lange levensduur.

Uitsluitend gerenommeerde merken worden exclusief door The Windsor Bathroom Company naar ons land gehaald en van hieruit over heel Europa verspreid, deze producten zijn onder andere recent verwerkt in het Amstelhotel, Hotel van Benstorff, Kasteel Landgoed Engelenburg, Suite Hotel de Posthoorn en Landgoed Heerlijkheid Loenen. Ook in scheeps interieuren verzorgt door Royal Huisman Shipyards worden onze materialen gebruikt.

 

Baden in klassiek Engelse stijl.
Baden in klassiek Engelse stijl.