Samen je droom badkamer realiseren?

Badkamers & Sanitair

Bij Scharenborg Wooncomfort

Bij Ben Scharenborg Wooncomfort in Haaksbergen ben je aan juiste adres voor een nieuwe badkamer. Als badkamerwinkel beschikken we over een groot assortiment badkamers. Dit varieert van landelijke en Engelse badkamers tot klassieke en moderne badkamers. Door ons volledige aanbod én jarenlange ervaring weten wij jouw droom badkamer te realiseren. Wij leveren kwaliteit en zorgen dat dit met aandacht gebeurt. Dé aandacht die iedere badkamer volgens ons zou verdienen. 

Cialis

Med cialis apoteket 10mg är det möjligt att ha sex, eftersom detta piller slappnar av penisartärerna. Detta möjliggör ett större blodflöde till penis genom vilken en erektion uppnås.

Wil je een badkamer kopen en ben je op zoek naar een badkamerspecialist? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op voor een afspraak in onze showroom voor een groot assortiment badkamers sanitair.

Alles onder één dak

Van ontwerp van uw droombadkamer tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

badkamer showroom haaksbergen

Onze laatste badkamer projecten

Ontdek onze laatste afgeronde badkamer projecten, van een nieuwe badkamer tot een complete renovatie!

Jouw droombadkamer

De inrichting is essentieel en bepaalt het uiteindelijke functioneren ervan. Door onze jarenlange ervaring als specialist weten we zelfs van de kleinste badkamers een geweldige ruimte te maken. 

Samen met jou komen we tot een ontwerp waarin functionaliteit en uitstraling samen komen tot een geweldige ruimte. Wil je een aangepaste badkamer realiseren? Wij zorgen ervoor dat je langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Ruime ervaring

Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren in de bouw en passen de nieuwste technieken direct toe.

Beste materialen

Om uw droombadkamer te realiseren werken we alleen met de beste materialen.

3D Badkamerontwerp

Op basis van uw huidige situatie en wensen maken we een gedetailleerd 3D ontwerp voor een optimaal beeld.

Planning

We stemmen de planning af op je wensen en zorgen dat je zo weinig mogelijk ongemak hebt van de renovatie.

Installatiewerk

We zorgen ervoor dat de installatie van elektra en leidingen goed wordt gelegd door onze specialisten.

Kwaliteit tot in details

Een optimale afwerking van je droombadkamer is essentieel en bevordert de levensduur van uw badkamer.

We zien u graag terug in onze showroom in Haaksbergen

De badkamerwinkel van Twente

In ons uitgebreide assortiment vind je alle topmerken zoals Geberit, Villeroy & Boch en vele andere merken sanitair. Ben Scharenborg Wooncomfort in Haaksbergen renoveert jouw badkamer volledig naar wens en maakt daarin gebruik van de nieuwste technieken. Wij leveren maatwerk en zijn pas tevreden wanneer alles volledig naar wens is verlopen. 

Als een van de top badkamerspeciaalzaken en badkamerzaken in de regio Twente weten wij wat er speelt in de markt. Laat je eens inspireren en kom ideeën op doen in onze schitterende showroom in Haaksbergen. Naast badkamers, sanitair en tegels vind je hier bad kamers in verschillende stijlen en formaten. Van een complete badkamer tot een toiletaanpassing op de beneden verdieping. Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Wij nemen het totaalplaatje volledig uit handen. Van een gedegen bad kamer ontwerp in de beginfase tot de uiteindelijke realisatie. Bij Ben Scharenborg Wooncomfort vind je alles onder één dak. Wij komen onze afspraken na en leveren vakwerk. Dit alles vanuit één direct aanspreekpunt. Kom eens langs in onze showroom voor badkamer voorbeelden.

Onze adviseurs staan je graag te woord in onze badkamerswinkel. Bezoek onze veelzijdige showroom in Haaksbergen en laat je verrassen door ons grote assortiment badkamers sanitair. Wil je liever een afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze adviseurs of vul het contactformulier in op de website. Wij nodigen je van harte uit om onder het genot van een kopje koffie jouw droombadkamer te realiseren. Wil jeeen badkamer kopen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We zien je graag terug in onze badkamers showroom.

Van badkamerontwerp tot realisatie

Hoe meer tijd je in de beginfase besteedt aan het in kaart brengen van je wensen, hoe meer kans je hebt om de badkamer van jouw dromen te krijgen. Breng een bezoek aan onze showroom voor ideeën. Door je thuis gemaakte ontwerpen kunnen wij aanvullen met onze adviezen en invullen met sanitair en tegels naar uw keuze. 

Een plens koud water in je gezicht, snel een tandenborstel door je mond en hup naar je werk? Nee toch? Het is een heerlijke ruimte om te tutten, muziek te luisteren en te ontspannen. Heb je plannen om je droom badkamer te realiseren? Wij maken graag vrijblijvend een badkamer ontwerp om de mogelijkheden inzichtelijk te maken.

 Waar plaatst je bijvoorbeeld het toilet en kies je voor een bad met douche combinatie of gaat je voorkeur uit naar een grote inloop douche? In onze showroom vind je tevens diverse badkamers in verschillende stijlen. Laat je inspireren en kom samen met één van onze adviseurs tot een schitterende inrichting. Wij zijn graag bereid een vrijblijvende offerte op maat voor je te maken, die geheel aan jouw wensen voldoet.

De badkamer neemt een steeds belangrijkere plek in, in ons leven. Waar het vroeger puur een ruimte betrof waar men zich kon opfrissen, is het nu verworden tot een plek om te ontspannen. Daarom geven steeds meer mensen aandacht aan een bad kamer. Het is samen met de keuken het levende orgaan van jouw woning. Hierin komt u tot rust en bespreekt u bijvoorbeeld de dag tijdens het tandenpoetsen. Hoe lekker is het om na een drukke dag een heerlijke warme douche te nemen? Of ontspant je je liever in een warm bad? Alles is mogelijk. Kortom, een ruimte vol comfort waarin je optimaal kunt genieten.