Is uw badkamer gedateerd en toe aan een renovatie? Of bent u van plan een compleet nieuwe badkamer te realiseren? Wilt u langer zelfstandig blijven wonen en wilt u een badkamer realiseren die voldoet aan alle eisen betreft functionaliteit, comfort en veiligheid? Kortom, zoekt u badkamers Almelo? Dan bent u bij Ceramique Haaksbergen aan het juiste adres. Wij zijn dé badkamer specialist van Twente en omstreken. Desgewenst leveren we het complete sanitair. Zoekt u een partij die alles uit handen neemt, van badkamer ontwerp tot complete renovatie? Wij bieden u het totaalplaatje, van A tot Z alles onder één dak.

Badkamers Almelo

Nieuwe, complete badkamer realiseren?

De badkamer is één de belangrijkste ruimten binnen uw woning. Hoe fijn is het nemen van een heerlijk bad of warme douche na een drukke werkdag? De badkamer is de ruimte waar u zich letterlijk compleet bloot geeft en waar u volledig tot rust komt. Ontspanning, functionaliteit en comfort zijn kernwaarden van een complete badkamer. Daarnaast dient een badkamer ook praktisch en ruimtelijke te zijn. U wilt deze namelijk goed kunnen onderhouden en u wilt zich goed kunnen voortbewegen binnen de badkamer. Allemaal aspecten waarbij rekening gehouden moet worden tijdens het badkamer ontwerp.

Badkamers Almelo? Bezoek onze showroom voor inspiratie

In onze badkamer showroom vindt u complete badkamer opstellingen in verschillende stijlen. Denk hierbij o.a. aan landelijke, Engelse en klassieke badkamers. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en het bijbehorende sanitair en tegels. Laat u inspireren en kom eens geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Haaksbergen. Onze adviseurs staan u graag te woord en laten u de vele mogelijkheden zien. Wilt u liever een afspraak met één van onze adviseurs? Neem dan even contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs op locatie om uw badkamers Almelo renovatie door te spreken samen en een ontwerp op maat te maken. Dus bent u op zoek naar een badkamers Almelo? Wacht niet langer en bezoek de badkamerspecialist van Twente.