Is uw badkamer gedateerd en nodig toe aan vervanging? Gaat u nieuw bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn inzake realisatie van een complete badkamer? Of bent u op leeftijd en wilt u zelfstandig langer thuis blijven wonen? Dan bent u bij Ceramique aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist voor badkamers Eibergen en omstreken. In onze badkamer showroom in Haaksbergen vindt u complete opstellingen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die er liggen en kan u inspiratie op doen om uw droom badkamer te realiseren.

Badkamers Eibergen

Complete badkamer, van ontwerp tot realisatie

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. U komt er volledig tot rust na een drukke werkdag. Ontspanning en comfort zijn twee belangrijke aspecten bij realisatie van een nieuwe badkamer. Wilt u een bad, massagedouche of een heerlijke inloopdouche? Alles is mogelijk bij Ceramique badkamer sanitair in Haaksbergen. Naast deze aspecten dient een badkamer ook functioneel, praktisch en ruimtelijk te zijn. U wilt de badkamer namelijk makkelijk kunnen onderhouden. Kies daarom voor onderhoudsvriendelijke badkamertegels en sanitair en zorg ervoor dat uw badkamer praktisch is ingericht.

Met de factor ruimtelijk houden we rekening in het begin stadium van realisatie. Zo maken we een badkamer ontwerp volledig op maat geheel naar uw wensen. Samen met onze adviseur lopen we door uw te realiseren ruimte heen en maken we een gedegen ontwerp. Vervolgens adviseren we u over de badkamertegels en het badkamer sanitair. Uiteindelijk maken we een stappenplan en planning en kunnen we aan de slag met de renovatie of realisatie van uw badkamer. Bij Ceramique kan u terecht voor complete badkamers Eibergen, van ontwerp tot realisatie. Alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt.

Badkamers Eibergen? Bezoek onze showroom voor inspiratie

Of u nu op zoek bent naar een badkamer in Engelse of landelijke stijl of toch meer van een klassieke badkamer houdt. Kortom, bij Ceramique bent u aan het juiste adres voor badkamers Eibergen. In onze showroom in Haaksbergen vindt u een groot aantal vierkante meters badkamer opstellingen. Laat u inspireren en adviseren door één van onze adviseurs of bezoek eens geheel vrijblijvend onze showroom. Wilt u liever een afspraak op locatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.