Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt of complete renovatie en zoekt u een badkamerspecialist die hierin kan voorzien? Dan bent u bij Ceramique Tegels & Sanitair aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd Twents bedrijf en weten door onze jarenlange ervaring van ieder vraagstuk een droom badkamer te maken. Bij ons vindt u alles onder één dak, van ontwerp tot complete badkamer realisatie van uw badkamers Hengelo.

Badkamers Hengelo

Ceramique Tegels & Sanitair, meer dan alleen badkamers

Naast badkamers vindt u bij ons ook een groot assortiment aan sanitair, toilet aanpassingen en tegels. Wist u ook dat wij vensterbanken, dorpels en plinten op maat maken? Zo kan u uw badkamer helemaal naar wens samenstellen. Dit vinden wij belangrijk. De badkamer is namelijk een plek waar u dagelijks veel tijd doorbrengt. Niet alleen dient deze ruimte functioneel te zijn, er moet ook rekening worden gehouden met ontspanning en comfort. Wij beschikken over de nieuwste technieken en modellen. Daarnaast werken wij uitsluitend met topmerken als Geberit & Sphinx. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit is terug te zien in ons vakwerk.

Een compleet nieuwe badkamer is niet altijd per definitie noodzakelijk. U kan er ook voor kiezen om uw badkamer te laten renoveren. Wij komen graag langs bij u thuis om een oplossing op maat op te stellen. Bent u senior en wilt u langer zelfstandig huis blijven wonen? Wij hebben veel ervaring met aangepaste badkamers. Hierbij is veiligheid en functionaliteit van groot belang. Een badkamerrenovatie bij Ceramique Tegels & Sanitair verloopt voor u zonder zorgen. Bij ons vindt u alles onder één dak, van ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Hierbij heeft u altijd van doen met één aanspreekpunt en dat is wel zo fijn!

Benieuwd naar ons assortiment Badkamers Hengelo?

Laat u inspireren in onze schitterende badkamershowroom in Haaksbergen. U vindt ons op slechts korte reisafstand van Hengelo. Onze adviseurs nemen u graag mee in onze showroom en laten u graag de vele mogelijkheden zien. Wacht niet langer en bezoek onze showroom vandaag nog of maak een afspraak met één van onze adviseurs.