Is uw badkamer gedateerd en bent u op zoek naar een specialist die deze volledig renoveert? Gaat u nieuw bouwen en bent u benieuwd naar de badkamer mogelijkheden en wilt u een gedegen ontwerp op maat? Zoekt u een specialist die uw volledige badkamers Overijssel realiseert, van A tot Z? Dan bent u bij Ceramique aan het juiste adres. Wij zijn de badkamerwinkel van Overijssel. Door jarenlange ervaring en de nodige expertise weten wij van iedere vraag uw droom badkamer te realiseren. Bij ons kan u terecht voor leveren van het badkamer sanitair tot de complete badkamer, van badkamerontwerp tot realisatie. Alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt.

Badkamers Overijssel

Complete badkamer? Van ontwerp tot realisatie!

Wij zijn de badkamerspecialist van Overijssel. Met een schitterende showroom gelegen in de ster van Twente bieden we u een groot assortiment badkamers, tegels en sanitair aan. Dit alles uiterst betaalbaar en tegen hoogwaardige kwaliteit Dus of nu op zoekt bent naar een compleet badkamermeubel of een aangepaste badkamer? Bij ons kan u met ieder vraagstuk omtrent badkamersanitair terecht. Wij maken altijd een gedegen badkamer ontwerp op maat geheel naar uw wensen en werken dit tot in detail uit. Vervolgens laten we u de vele mogelijkheden zien. Gaat u bijvoorbeeld voor een badkamer Engelse stijl of kiest u liever voor een landelijke uitstraling? Onze adviseurs staan u graag te woord en geven u advies over de stijl die aansluit bij uw wensen en vraagstuk.

Badkamer met tegels in natuursteen Overijssel

De badkamer is een belangrijke ruimte binnen uw woning. Of deze zich nu bevindt op de boven- of benedenverdieping. Een nieuwe badkamer is toekomstbestendig en moet voldoen aan een aantal eisen. Kernwaarden zijn functionaliteit, ruimtelijk, praktisch en comfort. Hoe heerlijk is het pakken van een warm bad na een drukke werkdag? Of geniet u liever van een warm bad op een heerlijke, regenachtige vrije zondagmiddag? Wat uw wensen ook zijn wij willen het graag met u realiseren. In ons assortiment vindt u uitsluitend top merken en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Bezoek onze showroom voor uw droom badkamers Overijssel

In onze showroom in Haaksbergen vindt u een grote variatie aan badkamer opstellingen in verschillende stijlen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Verder vindt u bij ons sanitair, tegels en maatwerk producten. Wilt u langer zelfstandig blijven wonen en zoekt u een veilige badkamer op maat? Wij zijn dé specialist op dit gebied en komen graag langs om uw vraagstuk te inventariseren en op basis hiervan een gedegen stappenplan op te stellen. Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom voor badkamers Overijssel of maak een afspraak met één van onze adviseurs in onze badkamerwinkel Haaksbergen of op locatie. Wij zijn u graag terug bij Ceramique Haaksbergen!