Ceramique sluit zich aan bij Sanidrome, de betere badkamer

Ceramique sluit zich aan bij Sanidrome

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”][/av_one_full]

[av_image src=’https://benscharenborg.nl/wp-content/uploads/2016/07/Ceramique-aangesloten-bij-Sanidrome.jpg’ attachment=’2550′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Ceramique Tegels & Sanitair sluit zich aan bij Sanidrome, de betere badkamer

Vanaf augustus 2016 is Ceramique Tegels & Sanitair aangesloten bij Sanidrõme en profileren wij ons verder als hét adres voor:

– de betere badkamer,
– de betere tegelwerken
– de betere installaties.

Ceramique Tegels & Sanitair is al jaren een begrip in Haaksbergen en ver daarbuiten voorhet ontwerpen, inrichten en installeren van complete badkamers.

Na 4 jaar als zelfstandig opererend bedrijf actief te zijn geweest, kiezen wij ervoor om ons nog verder te professionaliseren. In ons streven naar absolute kwaliteit en perfectie is de aansluiting bij Sanidrõme dan ook een logische stap.

Samen met 28 andere badkamerspecialisten geven wij in Nederland vorm en inhoud aan de betere badkamer. Naast de aansluiting bij Sanidrõme verandert er dus eigenlijk niet zo veel. Ceramique is en blijft het adres voor de betere badkamer.

Van ontwerp tot en met installatie, met oog voor detail en aandacht voor u.

[/av_textblock]