Complete badkamer

Ben Scharenborg Wooncomfort staat voor de complete badkamer geleverd en gerealiseerd. Bent u van plan uw badkamer compleet te renoveren of simpelweg een nieuwe realiseren, en u wilt dat uw complete badkamer inclusief tegels door één persoon wordt geregeld qua ontwerp en uitvoering, dan bent u bij Ben Scharenborg Wooncomfort aan het goede adres. Wij verzorgen de complete renovatie of realisatie van A tot Z. Dus van ontwerp in de beginfase tot realisatie in detail. Wij helpen U met het ontwerpen van uw nieuwe complete badkamer. We bekijken samen de mogelijkheden voor wat betreft de indeling, waarna we vervolgens samen de toe te passen producten gaan uitzoeken. Wat Ben Scharenborg Wooncomfort door de jarenlange ervaring sterk maakt, is de zorg voor de complete badkamer met installatie, volledig uit uw handen wordt genomen. Wij zorgen dat dit binnen uw budget gerealiseerd wordt. Wij kunnen snel schakelen en binnen twee weken uw complete badkamer renoveren.

Badkamer vrijstaand in natuursteen

Een complete badkamer inclusief installatie is wel zo fijn wanneer u een specialist zoekt die van de ruimte realiseert die u vooraf op ogen heeft. Dé complete badkamer is het kloppende orgaan binnen uw woning en betreft een ruimte waar u en uw gezin of partner heerlijk tot rust kunnen komen. Belangrijk is een mix te vinden tussen functionaliteit en ontspanning. Zo kan u optimaal ontspannen in een ruimte die toekomstbestendig is. U kunt maar één keer de keuze maken voor de juiste badkamer compleet. Laat u daarom goed adviseren en inspireren in onze showroom in Haaksbergen. Binnen ons assortiment voeren we vele topmerken als Geberit en Villeroy & Boch, van sanitair tot plavuizen vloeren en tegels.

Complete badkamer inclusief installatie bij Scharenborg Wooncomfort

De complete badkamers inclusief montage, waarbij wij u geheel ontlasten, begint bij de zorg van het voorbereiden. Hierbij zorgen wij, dat de toegang naar de complete badkamer, volledig wordt afgeplakt, en voorzien van stofgordijnen, alvorens wij beginnen met de complete sloop. Dit is wel zo fijn en hiermee voorkomen we dat overige ruimtes hinder ondervinden van de renovatie. Daarnaast kan u en uw gezin doorgaan met de dagelijkse gang van leven. U bent vast benieuwd naar de kosten? Ben Scharenborg levert en monteert voor een betaalbare prijs die we vooraf met u afstemmen. We beginnen het traject met een gedegen complete badkamer ontwerp op maat alvorens we overgaan tot het uitzoeken van het geschikte sanitair zoals een compleet badkamermeubel. Een complet badkamer inclusief montage, inclusief alle arbeid, tegels en sanitair, wordt al geleverd en geïnstalleerd voor € 9.500 incl. b.t.w., dit is van sloop tot oplevering.

Voor dit geld krijgt u producten, en werkzaamheden van kwaliteit, want in onze visie zijn dit de uitgangspunten. Tevens zijn onze afgegeven prijzen van de complete badkamer, vooraf met elkaar overeengekomen, en de prijs is dan ook vast. Ben Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen levert en installeert alle stijlen, van klassieke badkamers tot modern, complete badkamers ingericht naar uw wens. Het plaatsen gebeurt door vakkundig personeel, die met fatsoen en een meedenkend vermogen, kwaliteit realiseren. Zo wordt uw badkamer compleet geinstalleerd en heeft u hier geen verder omkijken naar. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles tot in detail wordt afgewerkt en het oplevermoment uw verwachtingen overtreft. Pas dan zijn wij tevreden!

Bezoek onze showroom in Haaksbergen voor de complete badkamer

Dus zoekt u een complete badkamer inclusief plaatsen? En zoekt u een vakkundige, gedegen partij die gemaakt afspraken nakomt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verwelkomen u graag in onze schitterende showroom in Haaksbergen nabij Hengelo en Enschede. Hier vindt u een groot assortiment badkamers compleet opgesteld zodat u een goed beeld krijgt van hetgeen we voor u kunnen betekenen. Daarnaast bieden wij badkamertegels, sanitair en maatwerk aan. Bent u hulpbehoevend en wilt u langer zelfstandig wonen? Wij zijn dé specialist in de regio op het gebied van aangepaste badkamers in Twente. Bezoek vrijblijvend onze showroom. Liever een afspraak met één van onze adviseurs? Neem dan gerust even contact met ons op en we plannen op korte termijn een afspraak in. Uiteraard komen we ook graag bij u langs om uw wensen te inventariseren betreft een compleet nieuwe badkamer.