Zit u te denken om een klassieke badkamer te realiseren? Bent u gecharmeerd van de badkamer klassiek stijl en benieuwd welke mogelijkheden hierbinnen er allemaal zijn? Dan bent u bij Ceramique aan het juiste adres. Wij denken graag vanuit onze ervaring met u mee. Bij ons kan u terecht voor de complete badkamer, van ontwerp tot realisatie. Alles onder één dak! In ons assortiment vindt u een scala aan klassieke badkamers. Wacht dus niet langer en bezoek onze showroom in Haaksbergen voor badkamers op maat.

Klassieke badkamer

Badkamer realiseren in klassieke stijl?

Hebt u al een klassieke badkamer in gedachten, dan vullen wij dit daar waar nodig, graag aan. In onze showroom hebben wij diverse klassieke badkamer mogelijkheden opgesteld, qua sanitair, meubels en tegel werk. Badkamer klassiek doet je weer inleven in het handarbeid van vroeger, praktisch voor wat betreft onderhoud, en warm met sfeer gezien de uitstraling. Onze vakmensen maken uw klassieke badkamer tot een plaatje. Leef u in onze showroom in de sferen van klassiek weleer, met authentieke producten, en speel met de klassieke tegel mogelijkheden van uitstraling, vormen en kleuren.

Bezoek onze showroom in Twente voor complete klassieke badkamer

Wij maken graag samen met u het badkamer ontwerp in een klassieke stijl. Hierbij houden we volledig rekening met uw wensen en zorgen we dat het ontwerp hier naadloos bij aansluit. Samen met u lopen we door ons assortiment om samen de ideale badkamer klassiek samen te stellen. Bezoek eens geheel vrijblijvend onze showroom in of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om uw vraagstuk samen door te spreken. Wij zijn u graag bij Ceramique badkamers Haaksbergen, de badkamerspecialist van Twente en omstreken.