Sfeervol, robuust, warm zijn zomaar een aantal kernwoorden voor de landelijke badkamer. Deze landelijke stijl kenmerkt zich door het gebruik van materialen met een natuurlijke uitstraling, zoals “eiken” hout (al of niet verouderd), natuursteen en stucwerk. Het mooie van deze materialen is dat je de sfeer in je badkamer landelijke stijl kunt beïnvloeden door hoe u het gaat toepassen. Wilt u het wat moderner dan kiest u bijvoorbeeld voor een greeploos eiken badkamermeubels landelijk welke vrijhangend van de vloer is.

Badkamerrenovatie landelijke badkamer

Mag het iets robuuster dan kan het badmeubel ook met deuren en op de plavuizen vloer staand. U zult zien dat u door gebruik van hetzelfde hout, de landelijke stijl behoudt, en toch een totaal verschillende badkamer creëert. Wilt u inspiratie opdoen kom dan ééns langs in onze showroom in Haaksbergen waar u een groot aanbod badkamers landelijke stijl vindt.

Ceramique, dé specialist voor uw landelijke badkamer

Landelijke badkamers zijn momenteel zeer hot en dit is zeer begrijpelijk. De uitstraling die dit type complete badkamers met zich meebrengt geeft uw ruimte een authentiek gevoel. Het creëert een gevoel van robuustheid en sfeer wat resulteert in een ruimte waarin u zich volledig thuis voelt en waar u niet weg te slaan bent. Een landelijk badkamermeubel geeft uw badkamer body mee. Wij voeren topmerken als Geberit, Sphinx & Villeroy & Boch in ons assortiment badkamers landelijk. Door het kiezen van het juiste sanitair in combinatie met een gedegen badkamer ontwerp vooraf creëren wij samen met u de droom badkamer landelijke stijl.

Natuurlijk kan u kiezen voor moderne of luxe badkamer. Wist u echter dat landelijke badkamers beide elementen bevatten? Bent u een persoon die houdt van sfeer en warmte? Kies dan voor een badkamer landelijk. Wij zorgen ervoor dat de badkamer functioneel wordt maar waar uiteraard voldoende ruimte is voor ontspanning en comfort. De badkamer is namelijk een belangrijke ruimte in uw woning en een plek om in de hedendaagse maatschappij en het doorgaans drukke leven even volledig tot rust te komen. Wij bieden badkamers landelijke stijl aan in verschillende prijsklassen en realiseren landelijke badkamers van klein tot groot.

Landelijke badkamer waskom
Landelijke badkamer wastafel

Op zoek naar een badkamer landelijke stijl in Enschede, Hengelo of Haaksbergen?

In onze badkamer showroom in Haaksbergen vindt u vele badkamermeubels landelijke stijl. Bij Ceramique Haaksbergen Tegels & Sanitair bieden we u de complete badkamer aan. Van ontwerp tot realisatie. Alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Naast landelijke badkamers beschikken wij over een groot assortiment sanitair, tegels en leveren wij maatwerk. Het realiseren van een nieuwe badkamer landelijke stijl is een belangrijke stap en vergt een goed ontwerp vooraf. Kom daarom eens inspiratie op doen bij dé badkamer Twente specialist in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij ook graag langs op locatie om uw wensen te inventariseren en samen met u uw droom landelijke badkamer te realiseren.