Ceramique Tegels & Sanitair is dé sanitair winkel van Twente omstreken. Of u nu op zoekt bent naar sanitair voor uw badkamer of een toiletaanpassing. Bij ons bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u vele topmerken als Geberit, Sphinx & Duravit. Kwaliteit, uitstraling en exclusiviteit zijn de kernwaarden van onze sanitair producten. Bent u op zoek naar een complete renovatie van uw badkamer of toilet? Wij verzorgen het totaalplaatje van A tot Z, van ontwerp tot sanitair realisatie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor sanitair Enschede.

Topmerken sanitair bij Ceramique Tegels & Sanitair

Sanitair is een breed begrip. In onze showroom nabij Enschede bieden wij een grote diversiteit aan sanitair aan zoals badkamers, tegels en maatwerk producten als vensterbanken, dorpels en plinten. Alles om uw ruimte een geweldige uitstraling te geven en een match te vinden tussen functionaliteit en comfort. Ons assortiment is voortdurend voorzien van de nieuwste producten op het gebied van sanitair. Denk aan de nieuwste technieken in douche- en badkamermeubels, kranen en andere producten.

Sanitair kopen nabij Enschede? Bezoek onze showroom in Haaksbergen

Bent u van plan sanitair te kopen voor uw nieuwe badkamer? Wilt u een compleet nieuwe badkamer of aangepaste badkamer realiseren? Bezoek onze sanitair winkel in Haaksbergen eens voor inspiratie. Kom geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij desgewenst ook graag langs op locatie om uw vraagstuk samen door te spreken. Wacht niet langer en kom langs bij de sanitair specialist van Twente en omstreken.