Vacature Administratief medewerk(st)er

Ben Scharenborg Wooncomfort zoekt

Administratief medewerk(st)er

met commerciële affiniteit

Administratieve topper met commerciële affiniteit

Vanwege de groei ons bedrijf zijn we op zoek naar een ervaren administratief medewerk(st)er die tevens affiniteit en ervaring heeft met verkoop en commercie. Het betreft een functie voor 8 tot 16 uur per week, waarbij je zowel door de week als op zaterdag inzetbaar bent.

In deze rol ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het voeren van de administratie, verwerken van facturen en orders en ondersteuning bieden bij de facturatie. Een relevante opleiding (minimaal MBO niveau 3) en ervaring met diverse officepakketten (o.a. Word en Excel) is een vereiste.

Naast de administratieve taken ben je ook inzetbaar voor ondersteunende taken. Denk hierbij aan het (telefonisch) te woord staan van uiteenlopende relaties,  beantwoorden van binnenkomende e-mails en ondersteunen van de directie in de dagelijkse werkzaamheden. Ook het ontvangen van klanten in onze showroom kan hier deel van uitmaken.

We zoeken een communicatief vaardig en sociaal sterke collega die het leuk vindt om vorm te geven aan deze veelzijdige functie.

Wij vragen:
  • afgeronde administratieve / bedrijfseconomische / financiële opleiding (minimaal MBO 3)
  • relevante werkervaring is een pre
  • communicatief en sociaal vaardig
  • commerciële affiniteit
  • zelfstandige en ondernemende werkhouding
 Wij bieden:
  • afwisselend werk.
  • passend salaris
  • flexibele opstelling
  • twentse nuchterheid
  • doorgroei mogelijkheden
En dat alles bij een toonaangevende wooncomfort specialist in Haaksbergen. Er is voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Het wordt gewaardeerd als je meedenkt over duurzaamheid, innovatie en teambuilding. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Over Ben Scharenborg Wooncomfort

Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort in Haaksbergen en omgeving en is dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair, vloerverwarming en waterontharders. Wij zijn aangesloten bij Sanidrome, de landelijke keten van badkamerspeciaalzaken met inmiddels 31 vestigingen door heel Nederland. 

Wij bieden alles onder één dak aan. Van ontwerp tot complete renovatie en realisatie. Of het nu gaat om een complete badkamer, een luxe badkamer, een aangepaste senioren badkamer, een toiletaanpassing, een nieuwe keuken, een nieuwe vloer, een verbouwing of nieuwbouw.  

Wij hebben ontzorgen hoog in het vaandel staan. Wij kunnen bogen over jarenlange ervaring in de nieuw- en verbouw-producten.

Mogen we jou welkom heten in ons team?

Mail dan jouw CV met motivatie naar:  ben@benscharenborg.nl

Heb je vragen? 
Bel of app Ben op 06 5320 8074.