Woninginrichting

Alles voor je woninginrichting

Bij Scharenborg Wooncomfort

Of het nu gaat om tapijt, laminaat, vinyl, pvc of keramische vloeren wij helpen je bij jouw keuze en geven, onder het genot van een kop koffie, antwoord op al je vragen. Op afspraak komen wij langs om de situatie bij je thuis te bekijken en ons advies af te stemmen op uw interieur. Met een brede collectie van bekende fabrikanten is er altijd een materiaal, vloer of tapijt die u aanspreekt.

Ook voor gordijnen ben je bij ons aan het juiste adres. Een uitgebreide collectie plooi-, ring-, vouw-, rol- en plissé-gordijnen geven jou de keuze. Wij begeleiden je bij het maken van de juiste keuze gordijnen afgestemd op jouw woonsituatie. Uiteraard komen wij opmeten en worden gordijnen op maat geleverd.

Alles onder één dak

Van ontwerp van de te realiseren ruimte tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen jouw budget.

Ben Scharenborg Tapijt

Van PVC vloeren, laminaat tot tapijt!

In onze showroom in Haaksbergen vind je een compleet assortiment vloeren, raamdecoratie en gordijnen in diverse stijlen. Laat je inspireren en bekijk de verschillende vloerstijlen!

Laat je inspireren

In onze showroom in Haaksbergen vind je een compleet assortiment vloeren, raamdecoratie en gordijnen in diverse stijlen. Laat je inspireren en bekijk de verschillende vloerstijlen. Zo vind je er o.a. vloeren in diverse woonstijlen:

  • Nieuw klassiek: luxe en comfort in een stijlvolle combinatie.
  • Minimalistisch modern: de kunst van het weglaten.
  • Industrieel:  authentiek, robuust en aangenaam.
  • Natuurlijk: in harmonie met de natuur.
  • Gelukkig Jong: fris en vlot.

Zoek je een partij die uw renovatie van A tot Z uit kan voeren? Of ben je uitsluitend op zoek naar een nieuw vloer of een nieuw gordijn? Alles is mogelijk en we denken graag mee in uw vraagstuk. Kom eens geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Haaksbergen.

Wilt je liever een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Woninginrichting in Haaksbergen en omstreken

Woninginrichting is een breed begrip en wordt in de volksmond veel gebruikt voor alles wat te maken heeft met vloeren, gordijnen, raamdecoratie maar ook meubels en sanitair. In onze showroom vind je een groot assortiment vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Wij voeren uitsluitend topmerken binnen ons assortiment zoals Beautifloor, Desso, Interfloor. Belangrijk is het vinden van de juiste match tussen functionaliteit, design en kwaliteit. Zo is een keuze voor een goede vloer namelijk een keuze die je maakt voor de toekomst. Laat je daarom goed voorlichten door onze adviseurs en kom inspiratie op doen in onze showroom.