Badkamer ontwerpen?

3D Badkamer ontwerp

Bij Scharenborg Wooncomfort

Je bent toe aan een nieuwe badkamer, maar nog geen idee hoe deze er uit moet komen te zien. Je wilt een nieuwe badkamer ontwerpen? In de woon- en tijdschriften heb je al wel een paar mooie dingen gezien, maar zou dit wel in jouw nieuwe badkamer passen? Vragen waar je zo geen antwoord op hebt. De adviseurs van Scharenborg Wooncomfort kunnen je hiermee helpen, door hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om jouw wensen om te zetten in een droombadkamer.

Alles onder één dak

Van ontwerp van uw droombadkamer tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

Onze laatste badkamer projecten

Ontdek onze laatste afgeronde badkamer projecten, van een nieuwe badkamer tot een complete renovatie!

Uw droombadkamer

De inrichting is essentieel en bepaalt het uiteindelijke functioneren ervan. Door onze jarenlange ervaring als specialist weten we zelfs van de kleinste badkamers een geweldige ruimte te maken. Samen met u komen we tot een ontwerp waarin functionaliteit en uitstraling samen komen tot een geweldige ruimte. Wilt u een aangepaste badkamer realiseren? Wij zorgen ervoor dat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Ruime ervaring

Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren in de bouw en passen de nieuwste technieken direct toe.

Beste materialen

Om uw droombadkamer te realiseren werken we alleen met de beste materialen.

3D Badkamerontwerp

Op basis van uw huidige situatie en wensen maken we een gedetailleerd 3D ontwerp voor een optimaal beeld.

Planning

We stemmen de planning af op uw wensen en zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft van de renovatie.

Installatiewerk

We zorgen ervoor dat de installatie van elektra en leidingen goed wordt gelegd door onze specialisten.

Kwaliteit tot in details

Een optimale afwerking van uw droombadkamer is essentieel en bevordert de levensduur van uw badkamer.

We zien u graag terug in onze showroom in Haaksbergen

Badkamer ontwerpen?

Badkamer ontwerpen? Aan de hand van de maatvoering en uw wensen wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om de ruimte in te vullen, daarna wordt er samen bepaald welke materialen er in de badkamer moeten komen. Zodra dit bekend is wordt de ruwe schets omgezet in een 3D tekening, welke een goed beeld geeft hoe de badkamer er uiteindelijk uit gaat zien. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het ontwerp, maar of het ook technisch haalbaar is. Dit kan eventueel met een vrijblijvend bezoek bij u aan huis, waar we kijken naar zaken als afvoeren, electra, centrale verwarming, etc. Vervolgens wordt het complete badkamer ontwerp definitief afgerond en kiezen we samen met u het benodigde badkamer sanitair in de voor u gewenste stijl.

Functionaliteit, praktisch en ruimtelijk zijn zo maar een aantal kernwoorden die bij badkamer ontwerpen van groot belang zijn. Met deze aspecten dient in de beginfase al rekening worden te houden. Zo moeten de badkamer tegels qua onderhoud goed te onderhouden zijn, moet de badkamer toekomstbesteding zijn betreft ruimtelijkheid en wilt u dat het badkamer sanitair functioneel is. Met deze aspecten houden wij in het badkamer ontwerpen al rekening. In een gedegen badkamer tekening laten we u de vele mogelijkheden zien. Zelfs van een kleine ruimte weten wij uw droom badkamer te maken!

Bezoek onze showroom

Doordat wij het gehele traject van badkamer ontwerpen tot realisatie van uw badkamer voor u kunnen uitvoeren, houden we korte lijnen met u als opdrachtgever, en bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Bezoek onze badkamer Haaksbergen showroom eens voor complete badkamer opstellingen gerealiseerd volgens een gedegen ontwerp. Wilt u liever een afspraak met één van onze adviseurs? Neem dan even contact op en we plannen op korte termijn een afspraak met u in om samen uw droom badkamer te realiseren.