Bent u van plan, om uw badkamer te laten renoveren, dan bent u bij Ceramique aan het juiste betrouwbare adres. Bij een badkamerrenovatie, moet goed rekening gehouden worden met de bestaande situatie, want dat is uitgangspunt. In overleg, ter plekke, of in onze badkamershowroom, bekijken we samen wat de mogelijkheden van de badkamer renovatie kunnen zijn. Badkamer renoveren? U bent bij Ceramique verzekerd  dat de kosten van de te renoveren nieuwe badkamer, vooraf zijn vastgelegd, waarbij alle besproken zaken zijn inbegrepen, en dat deze prijs van het renoveren van uw badkamer, later niet zal wijzigen als we de besproken renovatie hebben uitgevoerd.

Badkamer renoveren

Ceramique Haaksbergen badkamerrenovatie, van ontwerp tot realisatie!

Door de jarenlange ervaring, in met name de badkamerrenovatie, zal u bij de eerste kennismaking al merken, dat wij kwaliteit en vertrouwen uitstralen. Ceramique is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, en dat begint natuurlijk bij het badkamer ontwerp, wat wij dan ook compleet voor u verzorgen. U zal nog versteld staan, welke mogelijkheden er zijn qua indeling. En ook als u een kleine badkamer wilt renoveren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat de renovatie kosten van uw complete badkamer betaalbaar zijn.

Ceramique neemt uw volledige badkamerrenovatie, in nauw overleg met u, onder zijn hoede. Na het samen bepaalde ontwerp, nemen wij alle zaken op ons, waarbij alle vrijgekomen materialen door ons worden afgevoerd, en wij in overleg met u onze aanvangs- en werktijden bepalen. Alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt. Wel zo fijn en duidelijk. Wij weten uit onze ervaring, dat opdrachtgevers tijdens de badkamer renovatie op zien tegen het sloopwerk, en de stof die daarbij vrijkomt. Ceramique doet er alles aan om tijdens de complete badkamerrenovatie, dit zoveel mogelijk te vermijden, dit door stofschermen te plaatsen, en de rest van de woning zoveel mogelijk af te sluiten van de te renoveren badkamer. Tevens beginnen wij met het afplakken van de hal, trap en overloop, dit om o.a.  beschadigingen te voorkomen.

Na het sloopwerk van de badkamer gaat onze installateur het nieuwe leiding werk aanleggen, waarna onze tegelzetter uw te renoveren badkamer een nieuw gezicht zal geven. Daarna wordt het badkamerplafond eventueel gerenoveerd, en voorzien van verlichting, en zal onze timmerman de nodige aftimmeringen aanbrengen. Als laatst worden alle uitgezochte sanitair producten gemonteerd. Als u een deel van de badkamer wilt renoveren, kan dit natuurlijk ook. U zou dan kunnen denken om het bad alleen te verwijderen, en daar een ruime inloopdouche gaan maken, zonder dat u de rest van de badkamer gaat renoveren.

Badkamer renoveren? Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies

Vaak doen wij dit in seniorenwoningen, die dan een zogenaamde senioren badkamer krijgen, waarbij de functionele zaken door Ceramique worden aangepakt. U zal versteld staan, wat de mogelijkheden zijn om alleen uw bad te renoveren, qua uitstraling en kosten. Laat u inspireren in onze badkamer Haaksbergen showroom. Hier vindt u complete badkamer opstellingen in verschillende afmetingen en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan badkamers landelijk en klassieke stijl. Kom eens geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij ook graag op locatie langs om uw vraagstuk te inventariseren en samen uw droom badkamer te realiseren!