Badkamer renoveren?

Badkamer renovatie

Bij Scharenborg Wooncomfort

Ben je van plan, om jouw badkamer te laten renoveren, dan ben je bij Scharenborg Wooncomfort aan het juiste betrouwbare adres. Bij een badkamerrenovatie, moet goed rekening gehouden worden met de bestaande situatie, want dat is uitgangspunt. In overleg, ter plekke, of in onze badkamershowroom, bekijken we samen wat de mogelijkheden van de badkamer renovatie kunnen zijn. Badkamer renoveren? Je bent bij Scharenborg Wooncomfort verzekerd dat de kosten van de te renoveren nieuwe badkamer, vooraf zijn vastgelegd, waarbij alle besproken zaken zijn inbegrepen, en dat deze prijs van het renoveren van uw badkamer, later niet zal wijzigen als we de besproken renovatie hebben uitgevoerd.

Alles onder één dak

Van ontwerp van je droombadkamer tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

43182002_1829095117146296_6478032132412276736_n

Onze laatste badkamer projecten

Ontdek onze laatste afgeronde badkamer projecten, van een nieuwe badkamer tot een complete renovatie!

Jouw droombadkamer

De inrichting is essentieel en bepaalt het uiteindelijke functioneren ervan. Door onze jarenlange ervaring als specialist weten we zelfs van de kleinste badkamers een geweldige ruimte te maken. Samen met jou komen we tot een ontwerp waarin functionaliteit en uitstraling samen komen tot een geweldige ruimte. Wil je een aangepaste badkamer realiseren? Wij zorgen ervoor dat je langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Ruime ervaring

Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren in de bouw en passen de nieuwste technieken direct toe.

Beste materialen

Om uw droombadkamer te realiseren werken we alleen met de beste materialen.

3D Badkamerontwerp

Op basis van uw huidige situatie en wensen maken we een gedetailleerd 3D ontwerp voor een optimaal beeld.

Planning

We stemmen de planning af op uw wensen en zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft van de renovatie.

Installatiewerk

We zorgen ervoor dat de installatie van elektra en leidingen goed wordt gelegd door onze specialisten.

Kwaliteit tot in details

Een optimale afwerking van uw droombadkamer is essentieel en bevordert de levensduur van uw badkamer.

We zien u graag terug in onze showroom in Haaksbergen

Renovatie van ontwerp tot realisatie

Door de jarenlange ervaring, in met name de badkamerrenovatie, zal je bij de eerste kennismaking al merken, dat wij kwaliteit en vertrouwen uitstralen. Scharenborg Wooncomfort is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, en dat begint natuurlijk bij het badkamer ontwerp, wat wij dan ook compleet voor je verzorgen. Je zal nog versteld staan, welke mogelijkheden er zijn qua indeling. En ook als je een kleine badkamer wilt renoveren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat de renovatie kosten van jouw complete badkamer betaalbaar zijn

We nemen jouw volledige badkamerrenovatie, in nauw overleg, onder onze hoede. Na het samen bepaalde ontwerp, nemen wij alle zaken op ons, waarbij alle vrijgekomen materialen door ons worden afgevoerd, en wij in overleg met je onze aanvangs- en werktijden bepalen. Alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt. Wel zo fijn en duidelijk. Wij weten uit onze ervaring, dat opdrachtgevers tijdens de badkamer renovatie op zien tegen het sloopwerk, en de stof die daarbij vrijkomt. We doen er alles aan om tijdens de complete badkamerrenovatie, dit zoveel mogelijk te vermijden, dit door stofschermen te plaatsen, en de rest van de woning zoveel mogelijk af te sluiten van de te renoveren badkamer. Tevens beginnen wij met het afplakken van de hal, trap en overloop, dit om o.a. beschadigingen te voorkomen.

Bezoek onze showroom

Na het sloopwerk van de badkamer gaat onze installateur het nieuwe leiding werk aanleggen, waarna onze tegelzetter je te renoveren badkamer een nieuw gezicht zal geven. Daarna wordt het badkamerplafond eventueel gerenoveerd, en voorzien van verlichting, en zal onze timmerman de nodige aftimmeringen aanbrengen. Als laatst worden alle uitgezochte sanitair producten gemonteerd. Als je een deel van de badkamer wilt renoveren, kan dit natuurlijk ook. Je zou dan kunnen denken om het bad alleen te verwijderen, en daar een ruime inloopdouche gaan maken, zonder dat u de rest van de badkamer gaat renoveren.

Vaak doen wij dit in seniorenwoningen, die dan een zogenaamde senioren badkamer krijgen, waarbij de functionele zaken door ons worden aangepakt. Je zal versteld staan, wat de mogelijkheden zijn om alleen je bad te renoveren, qua uitstraling en kosten. Laat je inspireren in onze badkamer Haaksbergen showroom. Hier vindt u complete badkamer opstellingen in verschillende afmetingen en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan badkamers landelijk en klassieke stijl. Kom eens geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij ook graag op locatie langs om uw vraagstuk te inventariseren en samen jouw droom badkamer te realiseren!