Badkamer voorbeelden

Realiseer je badkamer

Bij Scharenborg Wooncomfort

Badkamer voorbeelden nodig? Ga je binnenkort een nieuwe badkamer realiseren en ben je op zoek naar voorbeelden van badkamers? Laat je inspireren op onze website of bezoek onze showroom in Haaksbergen. Kies je bijvoorbeeld voor een klassieke badkamer of ben je meer gecharmeerd van een badkamer Engelse stijl? Badkamers voorbeelden geven u goed inzicht in de mogelijkheden die er liggen om jouw complete badkamer te realiseren. Bij Scharenborg Wooncomfort denken we graag met u mee en reiken we je tal van voorbeelden van badkamers aan. Samen met je maken we een ontwerp op maat zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Alles onder één dak

Van ontwerp van je droombadkamer tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

badkamer showroom haaksbergen

Onze laatste badkamer projecten

Ontdek onze laatste afgeronde badkamer projecten, van een nieuwe badkamer tot een complete renovatie!

Jouw droombadkamer

De inrichting is essentieel en bepaalt het uiteindelijke functioneren ervan. Door onze jarenlange ervaring als specialist weten we zelfs van de kleinste badkamers een geweldige ruimte te maken. Samen met je komen we tot een ontwerp waarin functionaliteit en uitstraling samen komen tot een geweldige ruimte. Wil je een aangepaste badkamer realiseren? Wij zorgen ervoor dat je langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Ruime ervaring

Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren in de bouw en passen de nieuwste technieken direct toe.

Beste materialen

Om uw droombadkamer te realiseren werken we alleen met de beste materialen.

3D Badkamerontwerp

Op basis van uw huidige situatie en wensen maken we een gedetailleerd 3D ontwerp voor een optimaal beeld.

Planning

We stemmen de planning af op uw wensen en zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft van de renovatie.

Installatiewerk

We zorgen ervoor dat de installatie van elektra en leidingen goed wordt gelegd door onze specialisten.

Kwaliteit tot in details

Een optimale afwerking van uw droombadkamer is essentieel en bevordert de levensduur van uw badkamer.

We zien u graag terug in onze showroom in Haaksbergen

Voorbeelden van badkamers

In onze showroom in Haaksbergen zijn vele voorbeeld badkamers te zien. Denk hierbij aan luxe badkamers voorbeelden, landelijke en moderne badkamers. Dit alles van uitsluitend topmerken als Geberit en Villeroy & Boch. Daarnaast bieden wij u een goot assortiment tegels en sanitair aan. Middels deze opstellingen, badkamer voorbeelden, hopen we je voldoende handvatten en inspiratie mee te geven om samen met ons de droom badkamer te realiseren. Onze adviseurs staan je terzijde met raad en daad en lopen samen met je door voorbeelden van badkamers heen om een gedegen besluit te maken.

Bezoek onze showroom

De badkamer is ruimte waar je volledig tot rust komt naar een drukke dag in de hedendaagse maatschappij. Geniet van een heerlijk warm bad of spring onder een heerlijke stort douche en kom geheel tot rust. Ben je op leeftijd en wil je langer zelfstandig thuis wonen? Als specialist in levensbestendig wonen weten we senioren badkamers op te leveren die voldoen aan alle veiligheidseisen en ook nog eens ruimtelijk ogen en voorzien zijn van volledig comfort. Bekijk dus snel onze badkamer voorbeelden op de speciale referentie pagina. Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met ons of bezoek eens geheel vrijblijvend onze showroom in Haaksbergen.