Langer zelfstandig wonen

Langer zelfstandig wonen

Met Scharenborg Wooncomfort

Langer zelfstandig wonen? Woon je al jaren in een prettige buurt en een gezellig huis en ben je van plan om samen met je partner of alleen hier nog jaren comfortabel te blijven wonen? Anticipeer dan vast op de toekomst en zorg ervoor dat jouw huis aangepast wordt met extra comfort en veiligheid. Hier heb je in de toekomst zeer veel plezier van. 

Cialis

Den aktiva beståndsdelen i Cialis 10 mg www.ltpharma.com/generisk-cialis är tadalafil. Det är en fosfodiesteras typ 5 (PDE5) hämmare. Under sexuell upphetsning produceras ämnet som kallas cykliskt guanosinmonofosfat (cGMP) i penis.

Een toilet aanpassing op de benedenverdieping of een aangepaste senioren badkamer zorgen ervoor dat jouw huis klaar is voor toekomst en je langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Ben Scharenborg is de specialist in woningaanpassingen ouderen. Wij realiseren aanpassingen in huis voor ouderen. Hierbij houden wij rekening met de aspecten comfort en veiligheid!

Alles onder één dak

Van ontwerp van jouw wensen tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

Bezoek het comforthuis

Onze gecertificeerde comfort adviseurs voorzien je graag van deskundig advies over de mogelijkheden in jouw woning. Vraag naar de Comfortcheck!

Woning aanpassen?

Wij staan je met raad en daad terzijde en zorgen ervoor dat je veilig en aangenaam langer thuis kan blijven wonen. In onze showroom in Haaksbergen vind je legio opstellingen van badkamers tot toiletaanpassingen. Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing ingrijpend kan zijn en veel van je kan vergen. Daarom staan wij je ook graag met de uitvoering ter zijde. Sterker nog, wij bieden je het totaal concept. Van badkamer ontwerp tot realisatie, alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt.

Zo belichten wij niet alleen de bouwtechnische kant maar kijken wij ook naar jouw persoonlijke situatie en de (hulp) middelen die hiervoor gerealiseerd moeten worden. Wij weten als geen ander wat er bij een dergelijke situatie komt kijken. Wij maken van uw gedateerde badkamer een aangepaste badkamer met bijvoorbeeld een douche voor ouderen.

Door ontwikkelingen gaan ouderen langer zelfstandig wonen. Dan kom je al snel tegen een aantal obstakels aan. Zo voldoet je badkamer niet aan alle veiligheidseisen en voel je je hier niet comfortabel. Merk je bijvoorbeeld dat in- en uitstappen moeilijker wordt? Een standaard bad of douche kent vaak een gladde bodem waardoor kans op gladheid aanwezig is. 

Je droomt natuurlijk ook van een prachtige douche voor ouderen of wil je graag blijven genieten van een heerlijk bad? Bij Scharenborg Wooncomfort is alles mogelijk. Wij beschikken over systemen die het huidige bad totaal vervangen. Dit ongeacht het formaat van het bad. Wij nemen hierbij al het werk uit handen en zo kan je langer thuis blijven wonen.

Bezoek onze showroom

Wil je ook langer zelfstandig blijven wonen? Of wil je een douche voor ouderen? Wil je een complete badkamer realiseren op de benedenverdieping? Bij Scharenborg Wooncomfort is alles mogelijk. Wij zijn jouw adviseur betreft woningaanpassingen voor ouderen. Wij beschikken over de nodige expertise en hebben een groot aantal aangepaste badkamers inmiddels gerealiseerd. 

Wil je een afspraak op locatie met één van onze adviseurs? Wij komen graag bij je langs om je wensen te inventariseren en op basis hiervan een gedegen stappenplan op te zetten. Hierbij nemen we je alle zorgen uit handen, van ontwerp tot realisatie. Uiteraard heb jij het eindoordeel en beslis jij hoe uw badkamer of woningaanpassing eruit komt te zien. Samen met jou zorgen we ervoor dat je droom verwezenlijken en zo kan je langer thuis blijven wonen.

Bezoek onze showroom geheel vrijblijvend in Haaksbergen voor complete opstellingen. Laat je inspireren en adviseren door één van onze adviseurs of maak een afspraak op locatie of in onze showroom. Want of het nu gaat om het aanpassen woning voor ouderen of een douche voor ouderen? 

Met Scharenborg Wooncomfort tref je een kundige en gedegen partij die vanuit jouw situatie de best mogelijke oplossing realiseert. Dit alles uiterst betaalbaar en volgens een strakke planning. Wacht dus niet langer neem contact op met de specialist langer zelfstandig wonen.