Senioren badkamer

Bent u op zoek naar een aangepaste senioren badkamer zodat u langer thuis kan blijven wonen? Zoekt u een badkamer waar uw veiligheid volledig is gewaarborgd en waar u tevens kunt genieten van ontspanning en comfort? Dan bent u bij Ben Scharenborg WooncomfortHaaksbergen aan het juiste adres. Wij leveren complete badkamers voor senioren en houden daarbij rekening met de gesteldheid en eisen van de klant. Zo zorgen we er samen met u voor dat uw badkamer veilig te betreden valt door u en uw partner. Desgewenst nemen wij de volledige aanpak uit handen, van ontwerp tot realisatie en oplevering. Zo heeft u er niks geen werk mee en kunt u genieten van een veilige badkamer voor senioren. Dus wilt u uw badkamer aanpassen senioren en zoekt u hiervoor een partij die rekening houdt met uw specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Senioren badkamer

Een badkamer voor ouderen verschilt t.o.v. een normale badkamer. Een belangrijk aspect is bijvoorbeeld een veilige douche voor senioren. Een douche waarin u zich uitstekend kan maneuvreren en geen uitglijders maakt. Een ander belangrijk aspect is bijvoorbeeld ondersteuning die u nodig heeft bij het zitten en opstaan in de douche of badkamer. Daarnaast zorgen wij er desgewenst voor dat er voldoende ruimte beschikbaar is wanneer u zich voortbeweegt in een rolstoel. Wij garanderen uw veiligheid en zorgen ervoor dat u zich volledig thuis voelt in uw senioren badkamer. Want hier gaat het uiteindelijk om. De badkamer is namelijk het orgaan van u woning en de plek waar u tot rust komt.

Ruime badkamer voor senioren

Wij hebben tal van mogelijkheden op het gebied van aanpassingen voor senioren en invaliden. Een badkamer aanpassen voor senioren vergt maatwerk. Zo maken wij in de beginfase altijd een passend senioren badkamer ontwerp op maat die wij samen met u en uw partner doorspreken. Senioren badkamers onderscheiden zich op het gebied van veiligheid en ruimte. Daarom is het belangrijk om tijdens het ontwerp al rekening te houden met deze aspecten. Gaat u graag in bad en kan u dat wegens uw gesteldheid momenteel niet optimaal meer doen? Wij bieden u de oplossing. In onze badkamer senioren plaatsen we voor u een bad met douchedeur zodat u als vanouds kan genieten van een heerlijk warm bad. Het mooie van deze combinatie is dat de deur tevens kan fungeren als douchedeur waardoor u het bad optimaal kan benutten. Zo heeft u én een bed én tevens een veilige douche voor senioren.

Bezoek onze badkamer showroom in Haaksbergen voor een senioren badkamer

Door diverse ontwikkelingen blijven ouderen steeds vaker en langer thuis wonen. Dit brengt complexe vraagstukken met zich mee zoals het renoveren van een complete senioren badkamer of een toilet aanpassing op de beneden verdieping. In onze showroom vindt u tal van voorbeeld senioren badkamers. Zo krijgt u een impressie van de mogelijkheden en weet u wat aansluit bij uw eigen wensen en fysieke gesteldheid. Onze adviseurs nemen u graag mee door de showroom en bespreken samen met u een oplossing op maat.

Ben Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen is een gerenommeerd bedrijf en levert volledig maatwerk. Wij realiseren de complete renovatie van ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om een veilige douche voor ouderen of een toilet aanpassing op de beneden verdieping. Samen met u realiseren we uw droom senioren badkamer. Bij ons heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt en wordt de complete realisatie verzorgd ons. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor rare verrassingen te staan. Dus bent u op zoek naar een badkamer voor senioren? Wacht niet langer en bezoek onze showroom of maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.