Toilet

Wilt u een complete toilet aanpassing realiseren op de beneden verdieping? Is uw toilet gedateerd en toe aan een renovatie? Of zoekt u sanitair voor uw nieuw te realiseren badkamer? Dan bent u bijBen Scharenborg realiseert Wooncomfort in Haaksbergen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot assortiment toiletten, uitsluitend van topmerken. Bezoek onze showroom eens in Twente voor complete badkamer en toilet opstellingen.

Toilet aanpassing

Toilet aanpassing?
Alles onder één dak bij Ben Scharenborg

Vroeger was men blij met een houten wc in de tuin, met het uitgesneden hartje in de deur. Tegenwoordig zijn de eisen voor ons toilet toch enigszins veranderd. Het wordt tegenwoordig geheel naar uw smaak en passend bij de inrichting of sfeer van uw woning aangepast. Zeker in de nieuwe woningen zien we dat de toiletruimte ook steeds groter wordt, hierdoor is er bijvoorbeeld vaak ook plaats voor een urinoir. Zo’n urinoir is voor zowel de heren als de dames een aangename oplossing. Een trend die je nu steeds vaker in het Nederlandse toilet ziet, maar welke met name in Azië en Amerika heel veel gebruikt wordt is het wandcloset met spoelfuncties.  Dit toilet kenmerkt zich door onder andere, diverse waterstralen, een föhn, verwarmde zitting en afstandsbediening, het bevorderd de hygiëne op een aangename manier zonder uw handen te gebruiken.

Bekijk ons assortiment toiletten van topmerken in onze showroom in Haaksbergen

In onze toonzaal kunt u ook een werkend exemplaar bezichtigen. Onze medewerkers geven u graag verdere toelichting. Al met al staat de ontwikkeling van het toilet en de ruimte nog lang niet stil. Wilt u meer weten? Kom dan eens langs bij Ben Scharenborg Wooncomfort in onze showroom in Haaksbergen. Naast een toilet aanpassing of renovatie kan u bij ons ook terecht voor het complete plaatje. Zo verzorgen wij de gehele verbouwing of realisatie van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie, alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een afspraak met één van onze adviseurs? Bezoek onze showroom of neem gerust even contact op voor een afspraak. Wij zijn u graag tegemoet bij dé specialist van Twente, Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort in Haaksbergen.