Badkamertegels

Ruime keuze badkamertegels

Bij Scharenborg Wooncomfort

Badkamertegels kopen? Dan ben je bij Scharenborg Wooncomfort aan het juiste adres. Bij ons vind je badkamer tegels in alle soorten en maten. Wist je dat de laatste tijd een grote badkamer tegel steeds meer gebruikt wordt? Dit geeft de complete badkamer een schitterende uitstraling. Kijken we naar de kleur en uitstraling van de badkamertegels dan wordt er veel gewerkt met matte, glanzende en donkere tegels. Authentieke, landelijke en klassieke badkamers zijn van deze tijd en dit resulteert dan ook in een groot aanbod bijbehorende tegels. Ga je bijvoorbeeld voor een keramische badkamer wandtegel of gaat je voorkeur uit naar een Portugese tegel badkamer?

Alles onder één dak

Van ontwerp van je droombadkamer tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

Wandtegels

Onze laatste badkamer projecten

Ontdek onze laatste afgeronde badkamer projecten, van een nieuwe badkamer tot een complete renovatie!

Uw droombadkamer

De inrichting is essentieel en bepaalt het uiteindelijke functioneren ervan. Door onze jarenlange ervaring als specialist weten we zelfs van de kleinste badkamers een geweldige ruimte te maken. Samen met u komen we tot een ontwerp waarin functionaliteit en uitstraling samen komen tot een geweldige ruimte. Wilt u een aangepaste badkamer realiseren? Wij zorgen ervoor dat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Ruime ervaring

Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren in de bouw en passen de nieuwste technieken direct toe.

Beste materialen

Om uw droombadkamer te realiseren werken we alleen met de beste materialen.

3D Badkamerontwerp

Op basis van uw huidige situatie en wensen maken we een gedetailleerd 3D ontwerp voor een optimaal beeld.

Planning

We stemmen de planning af op uw wensen en zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft van de renovatie.

Installatiewerk

We zorgen ervoor dat de installatie van elektra en leidingen goed wordt gelegd door onze specialisten.

Kwaliteit tot in details

Een optimale afwerking van uw droombadkamer is essentieel en bevordert de levensduur van uw badkamer.

We zien u graag terug in onze showroom in Haaksbergen

Badkamer tegel specialist

Een badkamer renoveren of nieuw realiseren is een besluit voor de toekomst. Denk daarom goed na over de keuze van de badkamertegel. Bij ons vindt u een groot assortiment, van moderne badkamer tegels tot badkamertegels zwart. De keuze is hedendaags enorm, laat u daarom goed adviseren door één van onze adviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamertegels voorbeelden en weten precies welke tegel of plavuis de uitstraling geeft van een droom badkamer. Naast uitstraling dient een badkamertegel natuurlijk ook functioneel en toekomstbestendig te zijn. In de wintermaanden wilt u genieten van vloerverwarming alvorens u een heerlijk bad of douche neemt. Bij Ceramique leveren we uw badkamertegel desgewenst compleet met vloerverwarming zodat u ook in de wintermaanden heerlijk kan genieten van een warme ervaring in uw badkamer.

De badkamer is dé ruimte waar u volledig tot rust komt. Hoe heerlijk is het nemen van een warme douche of bad na een drukke werkdag? Of geniet u liever van een massagedouche samen met uw partner? We zijn de trend dat steeds meer mensen kiezen voor een compleet badkamer design aansluitend bij eigen specifieke wensen en eisen. Belangrijk bij de keuze van de juiste stijl is het woord ‘praktisch’. De badkamertegel speelt hier een belangrijke rol in. Deze moeten namelijk makkelijk te onderhouden zijn. Badkamertegels vloer met een wat ruwer oppervlak zijn én prachtig in uitstraling en zorgen ook nog eens voor veiligheid binnen uw badkamer. Heeft u een relatief wat kleinere badkamer? Door te spelen met formaat laat u de badkamer ruimtelijker lijken.

Topmerk badkamertegels

In onze badkamer showroom in Haaksbergen vind je complete badkamer en sanitair opstellingen. Hierin zijn badkamertegels gebruikt die geheel aansluiten bij jouw wensen. Benieuwd naar badkamertegels prijzen? Afhankelijk van je wensen hebben we in ieder segment betaalbare badkamer tegels. Dit vind je uitsluitend bij dé specialist Scharenborg Wooncomfort. In ons assortiment vind je uitsluitend topmerken als Sphinx. 

Wij leveren desgewenst de badkamertegels bij je thuis. Wist je dat wij deze ook graag plaatsen voor je of de complete renovatie van je badkamer voor je verzorgen. Bij ons kan je terecht voor het complete plaatje, van badkamer ontwerp tot realisatie. Alles onder één dak en altijd van doen met één aanspreekpunt. Wel zo prettig, want zo weet je in de gehele realisatie waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bezoek onze showrooom

Kom eens geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Haaksbergen. Ben je op zoek badkamertegels Hengelo, badkamertegels Almelo of badkamertegels Enschede? Onze showroom is gelegen in de ster van Twente en goed bereikbaar vanaf de eerder genoemde plaatsen. Wil je liever een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom of bij u op locatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op de website en we binnen 24 uur contact met je op. Kortom, voor dé perfect badkamertegels moet je bij Scharenborg Wooncomfort zijn!