Badkamertegels kopen? Dan bent u Ceramique Haaksbergen aan het juiste adres. Bij ons vindt u badkamer tegels in alle soorten en maten. Wist u dat de laatste tijd een grote badkamer tegel steeds meer gebruikt wordt? Dit geeft de complete badkamer een schitterende uitstraling. Kijken we naar de kleur en uitstraling van de badkamertegels dan wordt er veel gewerkt met matte, glanzende en donkere tegels. Authentieke, landelijke en klassieke badkamers zijn van deze tijd en dit resulteert dan ook in een groot aanbod bijbehorende tegels. Gaat u bijvoorbeeld voor een keramische badkamer wandtegel of gaat uw voorkeur uit naar een Portugese tegel badkamer?

Badkamertegel

Een badkamer renoveren of nieuw realiseren is een besluit voor de toekomst. Denk daarom goed na over de keuze van de badkamertegel. Bij ons vindt u een groot assortiment, van moderne badkamer tegels tot badkamertegels zwart. De keuze is hedendaags enorm, laat u daarom goed adviseren door één van onze adviseurs. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamertegels voorbeelden en weten precies welke tegel of plavuis de uitstraling geeft van een droom badkamer. Naast uitstraling dient een badkamertegel natuurlijk ook functioneel en toekomstbestendig te zijn. In de wintermaanden wilt u genieten van vloerverwarming alvorens u een heerlijk bad of douche neemt. Bij Ceramique leveren we uw badkamertegel desgewenst compleet met vloerverwarming zodat u ook in de wintermaanden heerlijk kan genieten van een warme ervaring in uw badkamer.

Ceramique, de badkamertegel specialist van Twente en omstreken

De badkamer is dé ruimte waar u volledig tot rust komt. Hoe heerlijk is het nemen van een warme douche of bad na een drukke werkdag? Of geniet u liever van een massagedouche samen met uw partner? We zijn de trend dat steeds meer mensen kiezen voor een compleet badkamer design aansluitend bij eigen specifieke wensen en eisen. Belangrijk bij de keuze van de juiste stijl is het woord ‘praktisch’. De badkamertegel speelt hier een belangrijke rol in. Deze moeten namelijk makkelijk te onderhouden zijn. Badkamertegels vloer met een wat ruwer oppervlak zijn én prachtig in uitstraling en zorgen ook nog eens voor veiligheid binnen uw badkamer. Heeft u een relatief wat kleinere badkamer? Door te spelen met formaat laat u de badkamer ruimtelijker lijken.

In onze badkamer showroom in Haaksbergen vindt u complete badkamer en sanitair opstellingen. Hierin zijn badkamertegels gebruikt die geheel aansluiten bij uw wensen. Benieuwd naar badkamertegels prijzen? Afhankelijk van uw wensen hebben we in ieder segment betaalbare badkamer tegels. Dit vindt u uitsluitend bij dé specialist Ceramique. In ons assortiment vindt u uitsluitend topmerken als Sphinx. Wij leveren desgewenst de badkamertegels bij u thuis. Wist u dat wij deze ook graag plaatsen voor u of de complete renovatie van uw badkamer voor u verzorgen. Bij ons kan u terecht voor het complete plaatje, van badkamer ontwerp tot realisatie. Alles onder één dak en altijd van doen met één aanspreekpunt. Wel zo prettig, want zo weet u in de gehele realisatie waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Badkamertegels Hengelo, Enschede of Almelo? Bezoek onze showroom in Haaksbergen

Kom eens geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Haaksbergen. Bent u op zoek badkamertegels Hengelo, badkamertegels Almelo of badkamertegels Enschede? Onze showroom is gelegen in de ster van Twente en goed bereikbaar vanaf de eerder genoemde plaatsen. Wilt u liever een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom of bij u op locatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op de website en we binnen 24 uur contact met u op. Kortom, voor dé perfect badkamertegels moet u bij Ceramique Haaksbergen zijn!