Vloertegels

Vind jouw perfecte vloertegel

Bij Scharenborg Wooncomfort

Vloertegels kopen is een hele aangelegenheid. De keuze en het aanbod zijn enorm. Je wilt kwaliteit maar weet niet welke vloer tegel je ruimte laat excelleren en die uitstraling geeft die je voor ogen hebt? Bij Scharenborg Wooncomfort helpen wij je graag bij deze keuze. Wij beschikken over een groot assortiment vloer tegels en wandtegels in diverse kleuren en formaten. Daarnaast weten we door jarenlange ervaring en realisatie van diverse tegel vloeren exact wat werkt en past bij de type ruimte die je onder handen gaat nemen.

Alles onder één dak

Van ontwerp van je droombadkamer tot realisatie!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring bieden we altijd een oplossing op maat.

Vakkundig

Onze vakmensen gaan voor de beste kwaliteit.

Betaalbaar

Altijd een oplossing passend binnen uw budget.

Vloertegels

Onze laatste badkamer projecten

Ontdek onze laatste afgeronde badkamer projecten, van een nieuwe badkamer tot een complete renovatie!

Uw droombadkamer

De inrichting is essentieel en bepaalt het uiteindelijke functioneren ervan. Door onze jarenlange ervaring als specialist weten we zelfs van de kleinste badkamers een geweldige ruimte te maken. Samen met je komen we tot een ontwerp waarin functionaliteit en uitstraling samen komen tot een geweldige ruimte. Wil je een aangepaste badkamer realiseren? Wij zorgen ervoor dat je langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Ruime ervaring

Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren in de bouw en passen de nieuwste technieken direct toe.

Beste materialen

Om uw droombadkamer te realiseren werken we alleen met de beste materialen.

3D Badkamerontwerp

Op basis van uw huidige situatie en wensen maken we een gedetailleerd 3D ontwerp voor een optimaal beeld.

Planning

We stemmen de planning af op uw wensen en zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft van de renovatie.

Installatiewerk

We zorgen ervoor dat de installatie van elektra en leidingen goed wordt gelegd door onze specialisten.

Kwaliteit tot in details

Een optimale afwerking van uw droombadkamer is essentieel en bevordert de levensduur van uw badkamer.

We zien u graag terug in onze showroom in Haaksbergen

Welk formaat vloertegel kies je?

De keuze begint al bij het formaat van de te kiezen vloertegel. Passen vloertegels 10×10 beter bij je ruimte of kies je toch voor grotere vloertegels 80×80? Of ga je voor de middenweg met 20×20 of 45×45. Wist je dat de keuze betreft formaat al een wezenlijk verschil maakt in de uiteindelijke uitstraling van uw ruimte. 

Kijken we naar kleur dan zijn de mogelijkheden vloertegels enorm. Kies je bijvoorbeeld voor een grijze vloer tegel of ga je liever voor vloer tegels met een houtlook uitstraling? In onze badkamer showroom in Haaksbergen vind je een groot assortiment aan tegels en plavuizen vloeren en antwoord op bovenstaande vragen.

Bij Scharenborg Wooncomfort zijn de prijzen betaalbaar. Wij importeren rechtstreeks uit o.a. Spanje, Portugal en Marokko. Dit geeft niet alleen ons maar ook jou legio voordelen. Ons assortiment vloer tegels wordt voortdurend voorzien van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo bezoeken onze adviseurs geregeld beurzen om te kunnen blijven voorzien in de nieuwste producten. Zo maken we van jouw tegel vloer dé vloer die je vooraf voor ogen hebt. Ons doel is je verwachting te overtreffen en een ruimte te creëren waarin je je volledig thuis voelt.

Tegelwinkel van Twente e.o.

Je vindt in ons assortiment vloertegels bij uitstek geschikt voor o.a. ruimtes als de badkamer, keuken en toilet. In ons assortiment voeren wij diverse soorten van keramische vloer tegels tot Portugese tegels vloer. Welk vertrek je ook gaat verbouwen? De tegel vloer is van wezenlijk belang en bepaalt de uitstraling van je ruimte. 

Daarnaast is het belangrijk dat de tegel vloer sterk is, gemakkelijk schoon valt te maken en duurzaam is in gebruik. In bovenstaande combinatie van factoren weten wij u uitstekend te adviseren. Je wilt namelijk een tegel vloer die toekomstbestendig is en het fundament vormt voor uw complete badkamer, toilet woonkamer of keuken.

Scharenborg Wooncomofrt is een begrip in de regio en de vloertegel winkel bij uitstek. Wij leveren het totaalplaatje van ontwerp tot realisatie. Desgewenst voorzien we ook in de levering van tegels en sanitair. Laat je gedegen adviseren bij het vloertegels kopen. Of het nu gaat om vloertegels Enschede, vloertegels Hengelo of vloertegels Haaksbergen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Bezoek onze showroom vandaag nog en laat je adviseren door de tegel specialist op het gebied van vloer tegels.