Vloertegels kopen is een hele aangelegenheid. De keuze en het aanbod zijn enorm. U wilt kwaliteit maar weet niet welke vloer tegel uw ruimte laat excelleren en die uitstraling geeft die u voor ogen heeft? Bij Ceramique Tegels & Sanitair helpen wij u graag bij deze keuze. Wij beschikken over een groot assortiment vloer tegels en wandtegels in diverse kleuren en formaten. Daarnaast weten we door jarenlange ervaring en realisatie van diverse tegel vloeren exact wat werkt en past bij de type ruimte die u onder handen gaat nemen.

Vloertegels

De keuze begint al bij het formaat van de te kiezen vloertegel. Passen vloertegels 10×10 beter bij uw ruimte of kiest u toch voor grotere vloertegels 80×80? Of gaat u voor de middenweg met 20×20 of 45×45. Wist u dat de keuze betreft formaat al een wezenlijk verschil maakt in de uiteindelijke uitstraling van uw ruimte. Kijken we naar kleur dan zijn de mogelijkheden vloertegels enorm. Kiest u bijvoorbeeld voor een grijze vloer tegel of gaat u liever voor vloer tegels met een houtlook uitstraling? In onze badkamer showroom in Haaksbergen vindt u een groot assortiment aan tegels plavuizen vloer en antwoord op bovenstaande vragen.

De vloertegel winkel van Twente en omstreken

Bij Ceramique Tegels & Sanitair Haaksbergen zijn de prijzen betaalbaar. Wij importeren rechtstreeks uit o.a. Spanje, Portugal en Marokko. Dit geeft niet alleen ons maar ook u legio voordelen. Ons assortiment vloer tegels wordt voortdurend voorzien van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo bezoeken onze adviseurs geregeld beurzen om te kunnen blijven voorzien in de nieuwste producten. Zo maken we van uw tegel vloer dé vloer die u vooraf voor ogen heeft. Ons doel is uw verwachting te overtreffen en een ruimte te creëren waarin u zich volledig thuis voelt.

U vindt in ons assortiment vloertegels bij uitstek geschikt voor o.a. ruimtes als de badkamer, keuken en toilet. In ons assortiment voeren wij diverse soorten van keramische vloer tegels tot Portugese tegels vloer. Welk vertrek u ook gaat verbouwen? De tegel vloer is van wezenlijk belang en bepaalt de uitstraling van uw ruimte. Daarnaast is het belangrijk dat de tegel vloer sterk is, gemakkelijk schoon valt te maken en duurzaam is in gebruik. In bovenstaande combinatie van factoren weten wij u uitstekend te adviseren. U wilt namelijk een tegel vloer die toekomstbestendig is en het fundament vormt voor uw complete badkamer, toilet woonkamer of keuken.

Vloertegels kopen in Enschede, Hengelo of Haaksbergen?

Ceramique Tegels & Sanitair Haaksbergen is een begrip in de regio en de vloertegel winkel bij uitstek. Wij leveren het totaalplaatje van ontwerp tot realisatie. Desgewenst voorzien we ook in de levering van tegels en sanitair. Laat u gedegen adviseren bij het vloertegels kopen. Of het nu gaat om vloertegels Enschede, vloertegels Hengelo of vloertegels Haaksbergen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom vandaag nog en laat u adviseren door de tegel specialist op het gebied van vloer tegels.