Nieuwe naam, nog meer service

Ceramique heet voortaan Ben Scharenborg Wooncomfort

Alles voor het realiseren van wooncomfort onder één dak

Wie herkent het niet? U heeft net een huis gekocht, heeft een andere woning op het oog of u heeft de wens om uw bestaande woning te verbouwen. ‘Wat gaat dat kosten’ en ‘is dat bouwtechnisch wel mogelijk’ zijn dan wellicht de eerste vragen die u heeft. Daarnaast zullen ook de beelden voorbij komen van hoge nota’s, langdurige verbouwingen en bergen afval. Het kan echter ook anders.
Wanneer u plannen hebt om uw nieuwe of bestaande woning meer op uw woonwensen aan te laten sluiten, moet u ècht een keer binnenlopen bij Ben Scharenborg, aan de Tolstraat 21C in Haaksbergen. Hier zult u ongetwijfeld in gesprek raken met Ben, of Jan Jagt. Deze ervaren vakmensen luisteren graag naar uw wensen en plannen, maar kijken ook verder dan dat. Niet alleen komen ze met praktische of verrassende oplossingen, Jan en Ben houden ook rekening met uw budget en geven zeker ook aan waar bespaard kan worden. Hoe cliché het ook mag klinken: bij ons is afspraak, ècht afspraak – zowel over de werkzaamheden als de kosten. Duidelijk.

Van badkamer tot verbouwing één aanspreekpunt

Een verbouwing moet leiden tot een verbetering, en bij Ben Scahernborg kan dat op vele gebieden. We geven graag advies over badkamers en vloeren, maar denken ook mee over de keuken, het toilet of een verbouwing. Ook dáárin staat uw wens en portemonnee centraal.

Nieuw vanaf maart – interieurstoffering

In maart openen wij naast onze huidige locatie een nieuwe showroom. Hier adviseert Irma Scharenborg u graag en vakkundig op het gebied van pvc, laminaat, parketvloeren, alle soorten vloerbedekking en gietvloeren. Om het verhaal compleet te maken, kunt u bij haar ook terecht voor gordijnen en binnen- en buitenzonwering.

Vakmensen die gebruiksklaar opleveren

Bij Ben Scharenborg praten we niet alleen maar. Naast het ontwerp en advies, verzorgt Ben Scharenborg ook het uitvoerende werk. Leidingen infrezen, stucadoren, timmerwerk, installatiewerk, vloeren leggen, tegel- en metselwerk: onze ervaren vaklui draaien hun hand er niet voor om. Over de rommel hoeft u zich geen zorgen te maken: na het slopen en verbouwen, voeren ze het puin af en leveren al het werk schoon en gebruiksklaar op!

Langer zelfstandig blijven wonen

Uw huis is uw thuis, en daar wilt u zo lang mogelijk van blijven genieten. Uw slaapkamer op de begande grond, een bad met lage instap, een opklapbaar zitje met beugels in de douche – zomaar en aantal voorbeelden die er voor zorgen dat u langer kunt wonen in uw eigen thuis. En dat kan al met een paar goedkope aanpassingen.

Neem NU vrijblijvend contact op voor een afspraak!
Maak een afspraak, ervaar het en we weten zeker dat u daarna zegt: “Ben Scharenborg realiseert méér dan wooncomfort!

 

Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort