De badkamer is samen met de keuken dé spil en het levende orgaan van uw woning. Na een lange en drukke dag heerlijke bijkomen onder een warme douche of het nemen van een warm bad zorgt ervoor dat u volledig tot rust komt. De badkamer is een ruimte die functioneel dient te zijn maar waar zeker ruimte moet zijn voor ontspanning en comfort. Een goede mix tussen deze twee facetten bepaalt uw droom badkamer. Wij hechten veel waarde aan een nieuwe badkamers Enschede en denken graag met u mee om het plaatje dat u voor ogen heeft gezamenlijk te verwezenlijken.

Badkamers Enschede

Is uw huidige badkamer gedateerd en toe aan vernieuwing? Gaat uw verhuizen en wilt u een compleet nieuwe badkamer realiseren? Of gaat u nieuwbouwen en bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bij Ceramique Badkamers, Tegels en Sanitair bent u aan het juiste adres. Van ontwerp tot realisatie. Wij bieden alles aan onder één dak en dit is wel zo fijn. Desgewenst leveren we ook alleen het badkamer sanitair. Alles geheel naar uw eigen wens. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en dit ziet u terug in een gedetailleerde afwerking van de badkamer.

Badkamers Enschede? Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Ceramique Haaksbergen is dé badkamerspecialist en een begrip in de regio. Onze badkamershowroom ligt op geringe reisafstand van Enschede in Haaksbergen. In onze showroom vindt u vele opstellingen badkamers Enschede. U vindt er o.a. badkamers in landelijke en Engelse stijl. Bent u een échte bad liefhebber en gaat u voor een luxe badkamer? De mogelijkheden zijn legio en kom gerust eens langs om samen met onze adviseurs te sparren over de inrichting van uw badkamer. Samen met u maken we een gedegen badkamerontwerp die de basis vormt voor de uiteindelijke realisatie.

Naast een groot assortiment badkamers leveren wij ook Tegels, sanitair en maatwerk. De keuze van de juiste badkamertegels is enorm belangrijk aangezien dit uw badkamer dé uitstraling meegeeft die u wilt. In onze showroom en assortiment vindt u tevens alle topmerken badkamersanitair. Zo voeren wij o.a. Geberit, Villeroy & Boch en Sphinx. Bent u op leeftijd en wilt u langer thuis blijven wonen in een senioren badkamer Enschede? Wij zorgen ervoor dat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen door realisatie van een aangepaste badkamer.

Bezoek onze badkamer showroom nabij Enschede

Staat u op het punt om een nieuwe badkamer te kopen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u puur eens een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs? Wij willen u van harte uitnodigen in onze showroom in Haaksbergen. Met zorg hebben wij getracht om u hier presentatie te geven van ons vakwerk en hetgeen we voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Ceramique Tegels & Sanitair Haaksbergen om een afspraak in te plannen.