Engelse badkamer

De Engelse badkamer kenmerkt zich door kleurrijke patronen, klassieke kranen met kruisgreep en natuurlijk het vrijstaande bad op pootjes. Ook voor deze in “Victorian Style” uitgevoerde Engelse badkamers kunt u bij Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen terecht. In onze toonzaal in Haaksbergen vindt u een uitgebreid assortiment van badmeubels, toiletten, baden en kranen in deze badkamer Engelse stijl, het geheel aangevuld met bijpassende klassieke tegels. Wij hebben alles in huis om uw droom badkamer Engels te realiseren.

Dé specialist in Engelse badkamers

Engelse badkamers hebben een oude uitstraling. Dit komt omdat ze stammen uit het Victoriaanse tijdperk. Al het badkamer sanitair wordt kundig met de hand afgewerkt. Naast een schitterende uitstraling biedt dit ook duurzame voordelen als een langere levensduur van uw Engelse badkamer. Graag helpen wij u verder met het maken van keuzes voor de Engelse badkamer. Wij bieden u het totaalconcept. Hiermee worden al uw zorgen uit handen genomen betreft de renovatie en realisatie van de Engelse badkamer. Wilt u de complete badkamer zelf realiseren of heeft u hiervoor reeds een specialist gevonden? Uiteraard leveren wij ook graag het badkamer sanitair en denken wij vooraf mee met een gedegen badkamer ontwerp. Zo maken we van uw droom werkelijkheid en zorgen we ervoor dat u zich volledig kan ontspannen na een drukke dag in uw Engelse badkamer.

Engelse badkamer realiseren? Bezoek onze showroom in Haaksbergen

In onze badkamer Haaksbergen showroom vindt u vele complete opstellingen badkamer Engelse stijl. Zo krijgt u een uitstekend beeld van de mogelijkheden die er zijn. Wij voeren topmerken als Geberit, Sphinx en Villeroy & Boch binnen ons assortiment. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen waardoor ons assortiment Engelse badkamers volledig is voorzien van de nieuwste badkamers op het gebied van Engelste stijl. U wensen nemen wij serieus en we doen er alles aan om uw droom badkamer tot in detail te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap leveren we kwaliteit. We zijn een gedegen partij en leveren vakwerk. U heeft bij ons altijd te maken met één aanspreekpunt. Dit is wel zo fijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Engelse badkamer? Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom in Haaksbergen nabij Enschede, Hengelo en Groenlo of maak een afspraak met één van onze adviseurs.