Tegels

Bent u bezig met een nieuwe badkamer, keuken of woonkamervloer? En u bent op zoek naar dé tegel die uw ruimte die uitstraling geeft die het verdiend? Bij Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort in Haaksbergen beschikken wij over een groot assortiment. Of u nu op zoek bent naar grote wandtegels, vloertegels binnen of gekleurde tegels. Als tegelwinkel weten wij exact welke bij uw ruimte past. Onze adviseurs inspireren u graag en laten u een gigantische diversiteit zien in onze showroom in Haaksbergen.

Badkamertegels Marmi Classico Bianco Nestos bij Ceramique Haaksbergen

Dé tegelwinkel van Twente en omstreken

Tegels en sanitair bepalen de uitstraling van uw complete badkamer, keuken of woonkamer. Daarom is het belangrijk om vooraf goed te bepalen welke tegel het beste aansluit bij uw inrichting. Gaat u bijvoorbeeld voor tegels 80×80 of kiest u voor tegels 20×20? De grootte van de tegel maakt al een wezenlijk verschil in de uitstraling van de ruimte. Uiteraard beschikken wij over tegels in allerlei formaten zoals tegels 40×40, 60×60, 50×50,  10×10, 100×100 en vele andere formaten. In assortiment voeren wij vele topmerken als Villeroy en Boch, Sphinx en meer.

De keuze tegels sanitair is hedendaags enorm. Iedere tegel heeft weer zijn eigen kenmerken en uitstraling. Daarnaast is het belangrijk om de juiste combinatie te kiezen tussen vloertegels en wandtegels. Deze combinatie maakt of breekt de uitstraling van uw ruimte. Bestellen kan u bij ons niet online en hier kiezen wij als tegelwinkel bewust voor. Het realiseren van een nieuwe vloer is namelijk iets blijvends. Een gemiddelde tegelvloer heeft een levensduur van meerdere jaren. Daarom laten wij onze ervaren adviseurs graag samen met u het type kiezen dat volledig aansluit bij uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een Portugese tegel of past een tegel met een houtlook meer bij de uitstraling van uw ruimte? Bestellen en leveren nemen wij volledig voor u uit handen. Desgewenst plaatsen we deze ook voor u. Zo bent u voor het totaalplaatje bij Ben Scharenborg Wooncomfort in Haaksbergen aan het juiste adres.

Naast badkamertegels, plavuizen keukentegels en tegels voor uw woonkamer beschikken wij ook over specifieke douche tegels. Als dé tegel specialist van Twente weten klanten ons al jaren te vinden voor het optimale advies. We zijn een gerenommeerd bedrijf, betrouwbaar en zijn pas tevreden wanneer alles naar volledige wens is geleverd. Wij leveren maatwerk, komen onze afspraken na en bij ons hebt u altijd van doen met één aanspreekpunt. Wel zo handig, want zo weet u exact waar u aan toe bent. Wanneer wij bijvoorbeeld de producten bestellen laten we u direct weten wanneer u deze geleverd thuis kan verwachten.

Tegels Haaksbergen? Bezoek onze showroom vandaag nog

Tegels kopen doet u bij dé specialist van Overijssel. Wij importeren zelf uit bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk, Portugal en Marokko. Hierdoor kunnen wij u een groot assortiment aanbieden tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zijn onze adviseurs voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op tegel gebied. In onze tegelwinkel in Haaksbergen vindt u alle denkbare typen tegels die op een overzichtelijke wijze aan u worden gepresenteerd.

Bent u op zoek naar tegels Enschede, tegels Hengelo of Haaksbergen? Wacht niet langer en bezoek vandaag nog onze showroom in Haaksbergen. Kom gerust langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Onder het genot van een kopje koffie lopen we graag met u door onze showroom om de juiste tegel uit te kiezen. Tegels bestellen wij dezelfde dag nog. Of nu enkel behoefte heeft aan de levering of deze ook wilt laten plaatsen. Wij voorzien in de wens die u heeft. Wij zien u graag bij Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort in Haaksbergen.