Plavuizen vloer

Bij Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen vindt u een groot aanbod plavuizen. Wilt u plavuizen kopen en bent u benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke plavuis het meest optimaal tot recht komt in uw woning en bijbehorende vloer? In onze showroom vindt u tal van voorbeelden en laten we u zien welke plavuis optimaal aansluit bij uw wensen. Onze adviseurs staan u daarnaast graag te woord om uw advies te geven en samen ervoor te zorgen dat we uw droom ruimte verwezenlijken. Want of het nu gaat om een woonkamer, badkamer of keuken. Het kiezen van de juiste is essentieel. Een renovatie of realisatie van een nieuwe vloer is namelijk iets voor de langere termijn waardoor het belangrijk is om hier de juiste keuze in te maken.

Plavuizen

Van antieke tot boeren plavuizen

Een plavuis is een van oudsher veelgebruikte term voor vloertegel. Het betreft een uit klei of porselein aarde gebakken tegel. Ze zijn hard van aard en beschikbaar in verschillende kleuren. Het begrip wordt hedendaags in de maatschappij steeds minder gebruikt wordt. Boeren plavuizen of antieke plavuizen werden in het verleden veel toegepast. Deze gaven vooral boerderijen en monumentale panden een schitterende uitstraling. Momenteel wordt er veel gebruik gemaakt van ongeglazuurde en geglazuurde plavuizen. Hedendaags wordt het aanbod antieke en boeren plavuizen steeds kleiner. Wij beschikken in onze showroom en assortiment echter wel over de nieuwe variant op de plavuis. Dit zijn vooral keramische vloertegels ofwel keramische plavuizen. Uiteraard met de structuur en uitstraling van vroeger. Het kiezen voor een plavuizen tegelvloer is daarom hedendaags nog steeds een geweldige keuze.

Plavuizen zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Kijkend naar structuur zijn er al tal van mogelijkheden. Gaat u bijvoorbeeld voor een houtstructuur of bent u meer gecharmeerd voor de houtlook? Betreft kleuren kan u bij ons o.a. kiezen voor grijze, zwarte, witte en rode. Daarnaast beschikken wij ook over natuursteen- en Franse plavuizen.

Plavuizen kopen?

Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen biedt betaalbare tegels aan tegen hoogwaardige kwaliteit. Een vloer dient toekomstbestendig te zijn. Het heeft dan ook vaak een langdurige levensduur. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor grote of gaat u liever voor kleinere houtlook wandtegels? Geen eenvoudige vraag. Neem daarom goed de tijd bij het kiezen van de juiste vloer en laat u adviseren door één van onze adviseurs in onze showroom.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Wij bieden het totaalplaatje aan, van ontwerp van uw ruimte tot uiteindelijke realisatie. Plavuizen zijn een belangrijk onderdeel van dit ontwerp en maken of breken het eindresultaat. In onze showroom vindt u verder een groot assortiment badkamers, tegels & sanitair. Of u deze nu zelf wilt plaatsen of u zoekt een specialistische partij die hierin kan voorzien. Bij ons bent u aan het juiste adres. Altijd één aanspreekpunt en vooraf duidelijke en heldere afspraken. Wacht niet langer en kom geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken in Haaksbergen. Wilt u liever een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. Desgewenst komt de adviseur zelfs bij u thuis om het geheel samen met u af te stemmen!