Wandtegels

Gaat u een compleet nieuwe badkamer, toilet of keuken realiseren? En bent u op zoek naar dé perfecte wandtegel die uw ruimte een geweldige uitstraling geeft. Ben Scharenborg Wooncomfort is de wandtegel en vloertegel specialist. Wij bieden u een groot assortiment en voeren uitsluitend topmerken. Kiest u bijvoorbeeld voor zwarte wandtegels of gaat uw voorkeur toch meer uit naar grijze wandtegels? Een wezenlijk verschil in de uiteindelijke uitstraling van de te realiseren ruimte. Wilt u wandtegels kopen en zoekt u een partij die u gedegen advies geeft, meedenken is en gaat voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wandtegels

Wandtegels kopen? Kom inspiratie op doen

Het kiezen van de juiste wand tegel vergt tijd. De keuze is reuze waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij vinden het belangrijk dat u goed nadenkt over de keuze van de juiste wandtegel. Simpelweg omdat een nieuwe badkamer, toilet of keuken een investering is voor lange termijn. Het kiezen van de juiste wand tegels geven de te realiseren ruimte extra allure en sfeer mee. Het breekt of maakt de ruimte. Onze adviseurs weten een match te vinden tussen uw wensen en de uiteindelijke uitstraling van de ruimte. Door onze jarenlange ervaring weten we exact welke type wand tegel het beste past bij de te realiseren ruimte die u voor ogen heeft.

Wandtegels zijn er in vele kleuren en formaten. Witte zijn zeer populair en vinden gretig aftrek. In ons assortiment vindt u vele kleuren zoals grijze, zwarte en andere gekleurde wandtegels. Dan komt de vraag voor welk formaat wand tegel u kiest. Gaat u voor grote wandtegels of geeft u toch de voorkeur voor de kleinere variant. Bij ons vindt u alle formaten van wandtegels 10×10, 15×15, 30×60, 20×25, 15×20 en vele andere formaten. Ons adviseurs komen graag bij u langs om te kijken welke tegel het beste past bij de te realiseren ruimte. Of het nu gaat om een nieuwe complete badkamer, toilet of keuken. Voor wand tegels bent u bij ons aan het juiste adres.

Afhankelijk van de te realiseren stijl van uw badkamer, toilet of keuken komen weer andere wand tegels in aanmerking. In ons assortiment vindt u o.a. wandtegels douche en wandtegels wc. Wij voeren in ons assortiment uitsluitend topmerken als Geberit, Sphinx & Duravit. Zoekt u een bepaald type tegel zoals Spaanse wandtegels? Alles is mogelijk en onze adviseurs zijn pas tevreden wanneer wij dé perfect wand tegel voor u gevonden hebben. Wij kunnen de complete realisatie van uw badkamer of toilet uit handen nemen. Van badkamer ontwerp tot realisatie, alles onder één dak en te maken uitsluitend met één aanspreekpunt.

Kies uw droom wandtegel in onze showroom

Enthousiast geworden en benieuwd naar de vele mogelijke wand tegels? Zoekt u één specialist die uw complete renovatie uit handen kan nemen? En wilt u samen met een gedegen partij de ruimte van uw dromen realiseren? Bezoek onze showroom in Haaksbergen en aanschouw onze grote assortiment. Kom eens geheel vrijblijvend langs. Wilt u liever een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem dan even contact met ons op. Uiteraard komen onze adviseurs ook graag langs op locatie voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.