Sanitair

Bent u op zoek naar compleet nieuw badkamer sanitair? Of zoekt u een nieuw bad, douche of kraan? Wilt u een toilet aanpassing realiseren op de beneden verdieping? Bent u op zoek naar een geschikt bad meubel? Of wilt u gedegen advies bij het maken van uw keuze? Bij Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort in  Haaksbergen bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé sanitair winkel van Twente en bieden u een groot assortiment. Dit alles van topmerken als Geberit & Sphinx. Afhankelijk van uw wensen geven onze adviseurs gedegen advies.

Sanitair
Wilt u sanitair kopen voor uw badkamer? En wilt u deze badkamer compleet nieuw realiseren? Bij Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort bieden we het totaalconcept aan. Van ontwerp tot realisatie, alles onder één dak. U heeft bij ons altijd van doen met één aanspreekpunt. Wij bieden tegels en sanitair aan tegen betaalbare prijzen. We kunnen snel leveren en onze monteurs installeren desgewenst bij u thuis op locatie. Dus of het nu gaat om compleet nieuw of een renovatie. Bezoek onze showroom in Haaksbergen om inspiratie op te doen. Spar ook eens vrijblijvend met één van onze adviseurs.

Dé sanitair winkel

Sanitair is een breed begrip en omvat alles op het gebied van badkamers, tegels, toiletten, accessoires en maatwerk (bijvoorbeeld vensterbanken). Dit alles om uw ruimte functioneel in te richten en tevens een geweldige uitstraling mee te geven. Als sanitair winkel vernieuwen we ons assortiment voortdurend. Onze adviseurs bezoeken o.a. beurzen. Door onze nauwe banden met leveranciers wordt ons assortiment voortdurend voorzien van de nieuwste producten en technieken. Natuurlijk op het gebied van bijvoorbeeld badkamer producten. Denk o.a. aan badmeubels, spiegels, kranen, radiatoren, spiegelkasten en douchecabines. Wij bieden u alles aan op dit gebied en dit tegen betaalbare sanitair prijzen.

Een bepaald type kraan of bad kan een wezenlijk verschil maken. Bijvoorbeeld in de uitstraling van uw droom badkamer of ruimte die u wilt renoveren. Afhankelijk van de type uitstraling die u wilt realiseren, bijvoorbeeld Engelse of landelijke stijl, zijn andere merken en typen van toepassing. Ons assortiment reikt ver van plavuizen met een oude uitstraling tot moderne tegels. U ziet het al, sanitair kopen is een hele omvangrijke klus. Een gedegen advies is hierbij belangrijk. Onze specialisten denken graag met u mee en geven u graag alle handvatten om de juiste keuze te maken.

Sanitair kopen?

Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een renovatie van een toilet op de beneden verdieping, een aangepaste badkamer of een badmeubel. Bij Ben Scharenborg  bent u terecht gekomen bij de sanitair winkel van Twente en omstreken. Onze showroom bevindt zich in Haaksbergen. Goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Hengelo, Enschede en Groenlo. Dus bent u op zoek naar sanitair Groenlosanitair Hengelo, sanitair Enschede of sanitair Almelo? Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Haaksbergen of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Uiteraard komen wij desgewenst graag langs op locatie om uw vraagstuk te inventariseren en op basis hiervan een gedegen badkamer ontwerp en offerte uit te brengen.