Moderne badkamer

Moderne badkamers zijn er in verschillende stijlen en formaten. Bent u op zoek naar een kleine moderne badkamer of heeft u een grote badkamer die u optimaal wilt inrichten? Is uw huidige badkamer gedateerd en wilt u een moderne badkamer realiseren? Bij Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt een grote diversiteit aan moderne badkamers. Van complete opstellingen tot het benodigde sanitair. In onze showroom kunt u veel inspiratie op doen en laten onze adviseurs u graag de vele mogelijkheden zien. Wij bieden u het totale plaatje aan. Van badkamer ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Alles onder één dak en met oog voor de kleinste details.

Moderne Badkamer

Groot assortiment moderne badkamers met topmerken

Zo hebben wij onlangs een badkamer modern gerealiseerd bij een nieuwe klant. De huidige ruimte was zeer gedateerd en toe aan renovatie. De wens lag in een nieuwe moderne badkamer. Deze mocht echter niet te kil zijn betreft uitstraling. Het huidige bad moest er uit en hiervoor in plaats is een royale douche gekomen. Dit was één van de wensen naast het plaatsen van een dubbele wastafel. Nadat onze adviseur de complete badkamer modern heeft opgemeten bij de klant thuis hebben we samen met de klant het ontwerp bepaald. Wens was om alles ruimtelijk te houden. Dit in verband met de aanwezige schuine kap en het kleine dakraam. Dus ook voor moderne kleine badkamers bent u bij ons aan het juiste adres.

Om de wens van de klant te bewerkstelligen en de ruimte volledig tot zijn recht te laten komen hebben we een douchecabine op maat geplaatst en het dakraam vergroot. Het moderne badkamermeubel is geplaatst in een hoogglans witte kleur. Om het geheel een warme moderne uitstraling te geven is er gekozen voor een warme grijze betonlook tegel van 60×60 cm voor zowel op de vloer als op de wand. Een naadloos spanplafond in wit moet het geheel afmaken. De wens van de klant was dat alles compleet, dus van ontwerp tot complete realisatie van de moderne badkamer, uit handen werd genomen door ons. Dit in verband met de korte communicatielijnen. Er is gezamenlijk met de klant een planning gemaakt om de huidige badkamer te verbouwen naar een badkamer modern. Tijdens de badkamer kon de klant gebruik maken van een nooddouche. Deze stellen wij op aanvraag voor u beschikbaar. Het eindresultaat is een schitterende moderne badkamer.

Op zoek naar een moderne badkamer?

Dus bent u op zoek naar een moderne badkamer of zoekt u modern badkamer sanitair? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé badkamerspecialist van de regio en excelleren binnen ons vakgebied. Door onze jarenlange ervaring en expertise leveren wij kwaliteit. In ons assortiment voeren wij uitsluitend topmerken als Geberit & Sphinx. Wij beschikken over alles van badkamers, tegels & sanitair om uw moderne badkamer te realiseren. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom in Haaksbergen en kom inspiratie op doen. Wilt u liever een afspraak met één van onze adviseurs? Neem dan gerust even contact met ons op.