Uw badkamer is erg gedateerd en toe aan vervanging? Verwen u zelf met een schitterende nieuwe badkamer die uitgerust is met de nieuwste technieken. Een badkamer is een alledaags product wat u even aanschaft en realiseert. Integendeel, het is een ruimte waarin veel tijd doorgebracht wordt samen met uw partner en/of kinderen. Warmte en comfort wilt u terugzien in deze ruimte. Hoe lekker is het nemen van een warm bad na een drukke dag op kantoor? Even volledig tot rust komen en de gedachten verzetten. Naast badkamerrenovaties kan u bij ons ook terecht voor een compleet nieuwe badkamer. Bent u op leeftijd maar wilt u toch heerlijk thuis blijven wonen? Dan bieden wij speciaal voor u een senioren badkamer aan. Voorzien van alle veiligheidseisen. Voor badkamer Zutphen bent u bij Ceramique aan het juiste adres!

Badkamer Zutphen

Realiseer uw droom badkamers Zutphen met Ceramique

Bijkomend voordeel is dat wij de complete realisatie uit handen nemen, van A tot Z. Dit begint bij een gedegen badkamer ontwerp. Dit ontwerp kunnen wij pas maken wanneer we bij u langs zijn geweest om samen te sparren over de te realiseren badkamer. Op basis van uw wensen maken wij het ontwerp. Hierin houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen en onze praktijkervaring. Vervolgens kijken we samen naar de badkamerstijl. Kiest u bijvoorbeeld voor landelijke- of klassieke elementen? Na het uitzoeken van de badkamertegels en het sanitair maken we een afspraak voor realisatie. Desgewenst leveren we uiteraard ook graag alleen het sanitair, de tegels en het verdere toebehoren. Onze vakspecialisten realiseren de nieuwe droom badkamer in het vooraf afgegeven tijdsbestek. We kunnen u zelfs een vervangende douche aanbieden zodat u nergens last van heeft.

Badkamer met tegels in natuursteen Zutphen

Bezoek onze badkamer showroom nabij Zutphen

Badkamers Zutphen? Kom eens langs in onze uitgebreide badkamershowroom in Haaksbergen. We zijn al jaren een begrip in de regio Oost-Nederland. Betaalbaarheid, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. U heeft altijd van doen met één aanspreekpunt welke verantwoordelijk is van A tot Z bij de realisatie. Ceramique is pas tevreden wanneer alles naar wens is afgerond. Bezoek onze showroom voor een groot assortiment badkamers, sanitair en tegels. U zal verrast staan van onze expertise en gedegen advies. Wilt u liever een persoonlijke afspraak in onze showroom of op locatie? Laat dan even uw gegevens achter of maak een afspraak middels het contactformulier. Wacht niet langer en realiseer samen met Ceramique uw droom badkamer Zutpen!