Luxe badkamer

Bent u op zoek naar luxe badkamers inspiratie? Wilt u uw badkamer renoveren en geniet u graag van wat extra luxe en comfort? Benieuwd naar de nieuwste luxe badkamers? Bij Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé badkamer Twente regio specialist en beschikken over jarenlange ervaring. Wij realiseren de renovatie of realisatie van uw luxe badkamer compleet. Van ontwerp tot realisatie, alles onder één dak en altijd te maken met één aanspreekpunt. Dit is wel zo fijn, u weet namelijk altijd waar u aan toe bent.

Luxe badkamer inspiratie

Ontspan volledig in uw luxe badkamer

Heerlijk douchen onder een regendouche, en tevens bruin worden, of uw spieren verzorgen via infra rood straling.  Een badmeubel op maat uitgevoerd in massief hout, of in greeploos wit. Het werkblad van steen of toch in eiken. Voor Scharenborg Wooncomfort Haaksbergen is dit voor uw luxe badkamer allemaal geen probleem. Samen met u zijn we in staat om uw smaak na het ontwerp van de badkamer luxe, te vertalen in een keuze van de te gebruiken materialen en kleuren. Uiteraard zorgen de tegels voor de basis van de sfeer van deze luxe badkamer, of het nu een tegel met een betonlook is, of een wandtegel met een hout uitstraling, u kunt het bij ons vinden. En om het geheel compleet te maken kan Scharenborg Wooncomfort ook de gehele realisatie van de badkamer van begin tot eind voor u verzorgen. Onze eigen vakmensen zijn in staat om het ontwerp om te zetten naar een verbluffend eindresultaat. Natuurlijk bieden wij u een luxe badkamer tegen elk budget. Wist u dat we al voor € 9500,- uw huidige badkamer compleet kunnen renoveren tot uw droom badkamer.

Luxe badkamer realiseren?

Een nieuwe badkamer is een besluit dat u voor meerdere jaren neemt. De ruimte dien toekomstbestendig te zijn en u moet er zich helemaal in thuis voelen. Dit vinden wij uiterst belangrijk. Geniet van al het badkamer luxe dat wij te bieden hebben. Wilt u een luxe badkamer realiseren in Engelse stijl of gaat u toch voor een meer moderne variant? Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw ruimte maken onze adviseurs graag een compleet badkamer ontwerp voor u op maat. De mogelijkheden zijn legio en deze willen we u graag inzichtelijk maken. Naast badkamer luxe vindt u in onze showroom in Haaksbergen o.a. aangepaste badkamers, tegels & sanitair. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze specialisten.